Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak sam mi wchodzi do tyłka bez pytania o zgodę

Polecane posty

Gość gość

ostatnio znów tak robił, tłumaczył sie ze pomylił dziurki , zanim sie wyszarpałam zdążył wytrysnąć do środka! Czy wasi faceci tez tak robią?

Gość gość
Jestem facetem i za takimi zabawami nie przepadam.

Gość gość
przeciez to bzdura dziecko w dodatku: " zanim sie wyszarpałam zdążył wytrysnąć do środka! Czy wasi faceci tez tak robią? " jest juz szczytem belkotu

Gość gość
rzyg rzyg rzyg

Gość gość
Ty nie chcesz, szarpiesz się a on jedzie dalej i się spuszcza. Dziecko to się nazywa gwałt. Ale pewnie bardzo go kochasz i w ogóle taki dobry jest dla ciebie.

Gość gość
No ale jak sie zachować

Gość gość
Ja pierdziele... nie wierze... ;/ wykopałabym od razu. Tym bardziej jak to nie pierwszy raz, dziewczyno ogarnij się. Widocznie jego pociąga taka przemoc w łóżku, musisz wyraźnie mu dać do zrozumienia, że sobie tego nie życzysz.

Gość gość
kupic podwujny wibrator polowe wsadzic sobie do cipki i zapiac szelkami a druga polowke wsadzic mu do d**y i go pakowac

Gość gość
Ale ja lubie tez troche brutalności.....tyle ze chciałabym aby mnie informował ze zamierza cos nieoczekiwanego zrobic, a on sie tłumaczy ze sie pomylił

Gość gość
Do tematu prosze a nie o ortografii

Gość gość
Chcesz, żeby Cię informował, że zrobi coś nieoczekiwanego? Wyczuwam delikatną nutkę braku logiki.

Gość gość
"a do tego podw"u"jnego wibratora 6 tomowe wydanie slownika jezyka ojczystego to bedzie dopiero odjazd, jak pojedziesz po wszystkich 6 tomach" hahaha, Smof, dobre :D :classic_cool:

Gość gość
Do przodka moze wejsc bez zgody, bo to jego obowiazek, ale do tylka tylko za zgoda. Skoro robi to bez zgody to Cie bardzo zalosnie traktuje.

Gość gość
Kup solidnego ogóra i jak będzie spał zapakuj mu go w tyłek. A potem spytaj: "dobrze ci było misiu?".

gość dziś Sluchaj Twoj Facet ma ochote na anal wiec zamiast jeczec pogadaj z nim szczerze czy rzeczywiscie ma. Jak ma a z tego co piszesz na pewno ma:) To kup sobie dobra ksiazke jak przygotowac sie do anala bo to kilka tygodni i naucz sie cieszyc analem,. Bo to jeczenie nic nie wnosi:) Nie dasz mu Ty da mu inna:) Tym bardziej ze szybko sie go nauczysz skoro byl wstanie wejsc w ciebie bez przygotowania:) Zycze wielu wspanialych orgazmow analnych:)

Gość gość
zmień chłopaka :D

Gość gość
Jak można wsadzić w d**e z zaskoczenia?? Ty masz tam wiadro czy jak?

Gość gość
rozepchal ja ja proponuje zrob tak; powiedz ze chcesz mu zrobic masaz pomasuj go troche i z zaskoczenia wsadz mu wielkiego ogora w d**e niech zobaczy co ci robi zlamas jeden

Gość gość
No właśnie on robi to zaskoczenia, np wychodzi z pochwy aby zrobic sobie przerwę i mysle ze zaraz włoży tam znowu ale on wybiera wtedy drugą dziurkę , proszę o aby przestał bo czuje dyskomfort ale on mnie dociska i nie wychodzi dopiero jak sie wyrwę to daje sobie spokój bo już wtedy nie jestem w nastroju do seksu