Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskana przyszła mama

Czy posiadanie dziecka aż tak niszczy?

Polecane posty

Takie pytanie do mam które urodziły. Zastanawia mnie czy posiadanie dziecka i jego miłość do nich wynagradza im to ze sa grube i nieatrakcyjne? Ja rozumiem ze dzieciak ma duże wymagania i brakuje czasu na ćwiczenia czy dbanie o siebie ale to co widzę to juz przesada. Sama jestem w 3 Msc ciąży i przytyłam 2 kilo nie wyobrażam sobie ze zostanę z ta waga po porodzie. Lubie jak faceci sie za mna oglądają czy ktoś Mnie podrywa. Nie widzę w tym nic złego a juz wogle uwielbiam jak moj mąż patrzy na mnie i ma kosmate mysli ;) Juz mam załatwionego trenera i opracowujemy dietę i ćwiczenia na czas ciąży i po porodzie. Rozmawiając z koleżanka ktora urodziła 3 lata temu przeżyłam szok juz nie mowię tylko o ciele ale o włosach paznokciach nawet ciuchy miała tak poplamione ze wstyd mi troche było z nią siedzieć w tej kawiarni. No właśnie to nie było w domu tylko na mieście!!!! Czy dziecko aż tak zmienia poczucie estetyki czy poprostu to kwestia człowieka?

A ta kumpela to kiedys była zadbana zawsze pachnąca ćwicząca moze nie jakos wyczynowo ale tak zeby utrzymać formę o dobry wygląd. Byłyśmy przyjaciółkami w liceum poźniej sie troche rozluźnilo i w sumie od porodu to widziałam sie z nią pierwszy raz dlatego taki przeżyłam szok. Nie chce tracić zainteresowania swojego faceta dla którego bądź co bądź tez sie wszystko zmieni.. Nie wyzywajcie mnie od pustaków bo nigdy nim nie byłam. Chodzi mi poprostu o szczera opinie i poradę.