Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenaop

surogatka

Polecane posty

Gość marzenaop

Mam 29 lat . Mąż nalega na dziecko, mamy mieszkanie, pracę i dobre warunki. Ale ja strasznie boję się ciąży i porodu Jestem szczupła, ładna i mam super figurę, pracuję często dorywczo jako modelka. Pomimo iż mam już prawie 30 lat ciągle chcą ze mną współpracować Nie chcę przytyć, mieć rozstępów, zniszczonych piersi, lubię sex i chce mieć tam wszystko w całości ale blizny na brzuchu po cc też nie chcę. Nie chcę mdłości, hemoroidów i innych dolegliwości Marzę o surogatce , a mojej komórki jajowej i plemników męża, było by to nasze dziecko z krwi i kości a ja nie musiałam znosić ciąży , porodu i zachowałabym ładny wygląd Nie wiem ile coś takiego kosztuje , być może by było nas stać na to. Oboje dobrze zarabiamy Co myślicie? Znacie kogoś kto tak zrobił?

Gość gość
to chyba podpucha bo jak nie to nie wierze że są takie pustaki

Gość gość
twoja komorka jajowa.. oO lol. z czego wiem nie moze tak byc. ma ****** ma inna by zaszla? bo ten sposob jest najbardziej skuteczny, niz invitro oO ja prl. glupia jestes...

Gość gość
to rzeczywiście zależy od organizmu, ale weźmy taką Kamilę Szczawińską, ma 2 dzieci, ciągle jest modelką i świetnie wygląda.

Gość gość
Behhehehhh mieć ciastko i.zjeść ciastko..... a ciekawe co mąż na to????ciekawe czy umialabys pokochać dziecko które nie nosilas 9 miesięcy pod sercem..... Dla mnie to jest chore, ale bogatemu wszystko wolno...

Gość gość
nie słuchaj zawistnych bab, które po ciąży wyglądają jak 10 lat starsze... wielkie d**y, obwisłe cyce. Ja też się bałam, zaszłam w ciąże po 35 roku życia gdy byłam gotowa na te zmiany w moim ciele. Ale w moim przypadku nie skończylo się to tak źle, oprócz piersi... Mimo, że karmiłam krótko piersi zrobiły się obwisłe - proponuję tabletki na zatrzymanie laktacji od razu - biust będzie jak przed ciążą. Wybrałam cc - cięcie nisko i mało widoczne. Waga wróciła szybko do normy mimo dużego przyrostu podczas ciąży. Ja nie żałuję, ale poczekaj na dziecko aż sama będziesz na to wszystko gotowa. Nie da się przekazać tego jak się kocha własne dziecko i jak kiedyś ważne rzeczy stają się mniej ważne..

Gość gość
ja też bałam się że przytyję, że będę miała mdłosci i panicznie bałam sie porodu ,ale zaszłam jednak w ciażę w wieku 29 lat i nie było tak źle ,żadnych mdłości czułam się dobrze , pracowałam do końca ciąży , przytyłam niewiele - po prostu nie jadłam za dwóch tylko dla dwojga czyli zero fast foodów mało słodyczy , dużo warzyw i owoców, w ciągu 2 tygodni po porodzie odzyskałam figurę sprzed ciąży , nie mam rozstępów miałam planowana cc i mam malutka blizna poniżej linii majtek praktycznie niewidoczna Warto być w ciąży i czuć ruchy naszego maleństwa :)

Gość gość
Karmic mozesz np 4 miesiace a nie poltora roku. Mozesz tez robic to naprzemiennie z mm z butli lub sama butla. Cc nie bedzie obciazalo twoich narzadow rodnych a blizna jest pod brzuchem tam gdzie gumke od majtek masz raptem 15 cm. Jak nir bedziesz sie lenic to 4-6 miesiecy po porodzie dojdziesz do soebie. Bule by cwiczyc.

Gość gość
Ja bym się pisała, ale jestem już w 7 m-cu ciąży... myślę zatem, żeraczej nie o to Ci chodzi. Poza tym w Polsce wynajęcie surogatki jest chyba nielegalne. ..

Gość gość
No właśnie. Zacznijmy od tego, że w naszym kraju to nielegalne, a matka jest ta co nosi 9m-cy a nie ta której była komórka jajowa. Wiec surogatki może się rozmyslic np.