Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LisaMariesun

mamusie małych dzieci pracujące macie czas dla siebie

Polecane posty

Gość LisaMariesun

czy tylko praca - dziecko - dom -sen? mężowie wam pomagają w domu czy wymigują się od obowiązków? czy macie czas na hobby , książkę czy inne rozrywki? czy macie super wysprzatane i dwu daniowy obiad co dzien?

Gość gość
zwariowałaś? Dwudaniowy obiad codzień? Wracam z pracy o 16, w domu wszystko sobie sama bo nie mam już męża (z resztą i tak nie pomagał ale wymagał tych obiadów). Mam dwoje dzieci, robię szybki posiłek bo wszyscy jemy obiad poza domem, ogarniam trochę i odpoczywam. Dzieci się zajmują sobą przychodzą porozmawiać i tyle. Jak mamy dzień wolny to coś robimy razem. Nie jest u mnie idealnie generalnie sprzątan gdy mam dzień wolny. Moje hobby to każda na rowerze, zawsze znajdę na to czas choćby kosztem jednego czy dwóch z obowiązków domowych:)

Gość gość
Można mieć wszystko błysk w domu,dwudaniowy obiad czas dla dzieci i dziecka,a jak wystarczy obowiazkami dzielić sie z druga osobą

Gość gość
a czemu miałabym nie mieć czasu dla siebie? To, że jestem matka to nie znaczy ze moje życie się już skończyło a moje potrzeby nie są ważne. Jeszcze nie zwariowałam. Mam czas na basen 3 razy w tygodniu (sobota, niedziela i środa), poza tym dodatkowo 3 razy w tyg. ćwiczę w domu - 60 minut, wychodzę z koleżankami na kawę/piwo itp., czytam książki, chodzę do kosmetyczki i fryzjera itp. Pracuje na cały etat, mam córkę 4,5 letnia.

Gość gość
gosciu z 14:14 to kiedy sprzatasz i gotujesz? a masz czas na zabawę z dzieckiem?

Gość Ag19000
mamy pracujące mają syf w domu i mężowi nawet obiadu nie ugotują, wiec czasu dla siebie to już napewno nie mają są urobione po pachy i tyle jęczące kwoki