Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć faceta?

Polecane posty

Gość gość

Cóż, w internecie jest tak wiele porad.. Ale sama nie wiem dlaczego do tej pory rozmyślam co dalej, czy stać w miejscu i czekać na jego *****czy po prostu się odezwać. Więc tak, jestem po długoletnim związku, mój eks jest za granicą, no a problem w tym, że zawsze podobał mi się jego kolega, inteligentny, bystry, przystojny.. Zawsze traktował mnie z szacunkiem i zawsze poświęcał mi czas (chociażby nawet pogadac o moim eks). W sumie zawsze mieliśmy się ku sobie. W końcu kiedy na stałe się rozstałam, tak naprawdę mam wolną rekę i on też. Spotkaliśmy się, poszliśmy razem na imprezę, całowaliśmy się itd, mało co nie doszło do czegoś więcej, ale odmówiłam, bo nie należę do dziewczyn które nie mają do siebie szacunku. Po całej sytuacji miałam mu to za złe, napisałam pewnego sms, on, że przeprasza, że urawł mu się film, że żałuje, że tak wyszło.. Że wstydzi mi się spojrzeć w oczy i jedyne co, to może prosić mnie o wybaczenie. No i od razu wiedziałam, że on nic nie chce no ale.. Kiedy już ochłonęłam napisałam mu, że ja nie chce tracić z nim kontaktu, a jeżeli widzi problem w spotkaniach to nie musimy się spotyka, no i w tym momencie odpisał, że nie widzi problemu, możemy się spotkać.. Nie odzywał się (wie, że mam czas w weekendy) i w sumie mnie korciło więc do niego napisałam w weekend, co tam i tak pisaliśmy i spytał czy się spotkamy dziś lub jutro i nie miałąm za bardzo jak tego dnia, więc do spotkania nie doszło, ale kolejnego napisałam czy się widzimy, a on, że nie bo źle się czuje i problem w tym, że tego dnia poszłam na imprezę, napiłam się i napisałam do niego, że jeżeli nic nie chce ze mną dalej ..... to niech się nie odzywa więcej, a teraz tak mi głupio bo nie pamiętam, żebym nawet tego sms'a wysłała.... Nie wiem co robić..

Gość gość
co oznacza jego ***** nie mogę rozszyfrować :(

Gość gość
Nie niszcz facetowi życia bo też będzie musiał zagranicę uciekać.

Gość gość
Graj w otwarte karty i on tez powinien

Gość gość
wypnij tyłek i powiedz że podczas robienia sobie dobrze zsunął ci się pierścionek i czy mógłby poszukać

Gość gość
Wyrusz z drużyną na p olowanie, za wsiasz i do łóżka. Niech się sprawdza,kocha, zarabia fure kasy,będzie niestrudzony jak juz się znudzi ,to następny wypad z drużyną wzajemnej adoracji. I juz. Życie jest piękne.

Gość gość
Zawsze będziesz sama.

Gość gość
sorry ale jestes daremna ksiezniczka. dajesz sie calowac pijanemu a potem masz pretensje. facet mowi ze sie zle czuje a ty masz pretensje. pijesz i nie masz kontroli nad tym co robisz? to jest szacunek do siebie? nie rozsmieszaj mnie. nie widzisz jak to wyglada? masz fochy i tyle. i nie pij, bo ci to nie pomaga. co robic? nie wiem, ja bym sie pod ziemie zapadla. na miejscu faceta napisalabym ci smsa 'idz sie lecz'.