Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich polaczyn z UKa

Polecane posty

Gość gość

Wyjechaliście i c****j wam w dope posrance. Żyjcie sobie tam w tych waszych domopodobnych stodołach na kredyt, jeździjcie na tanie wycieczki do Egiptu i cieszcie sie z bycia społecznym marginesem. Jednak od Polski i Polaków wara posrane smiecie. Jeszcze sa na tym swiecie ludzie dla których ten kraj, naród, jego historia i kultura jest ważna. Rozumiecie to posrance?

Gość gość
Wara kurfo od Polski. Mogę i będę tak mówił smieciu emigracyjny. Co mi zrobisz?

Gość gość
Nic ci nie zrobie bo mam to gdzies ze jestes debilem. :) a za tydzien jade do polski na 3 tygodnie i co mi zrobisz heheh smutny frajerku

Gość gość
Cieszę sie z tego smieciu, bo wesprzesz polska gospodarkę.

Gość gość
Poza tym przeczytaj jeszcze raz mój post, to moze posrancu zrozumiesz jego przekaz.

Gość gość
Hahahaha tak dla twojej wiadomosci to Polska sie wstydzi takich debili jak ty a nie ludzi ciezko pracujacych za granica zeby nakarmoc swoje rodziny w polsce

Gość gość
Dobra nie mam czasu na Ciebie. Szkoda mojego zycia nara

Gość gość
ha ha... 90% Polaków żyjących w Polsce ma głęboko gdzieś ten kraj, naród, jego historię i kulturę i gdyby tylko mieli okazję to zwialiby do uk w te pędy... Więc cytując Cię - posrańcu (swoją drogą człowiek dla którego kultura sama w sobie jak i Polski jest ważna nie używa takich słów, no chyba że ma na myśli kulturę podwórkowych huliganów) gratuluję znajomych posrańców a tobie tchórzostwa w realnym świecie gdzie na 100% nie dzielisz się swoimi debilnymi przemyśleniami

Gość gość
Ty posrany polskojęzyczny smieciu z UKa, skąd masz takie dane? Pewnie przeczytałeś o tym na puszczę od fasolki. Wstyd tylko smiecie przynosicie PL. Zobacz co na was brytole wypisują a co wypisywali o Polakach po Euro. Twierdza, ze wy smiecie z UKa to jestescie jacyś drugiej kategorii ludźmi. Szmaciska bez honoru,

Gość gość
Wiedziałam posrańcu że uczepisz się danych liczbowych (mam je z obserwacji Polaków w Polsce i rozmów z nimi ) a pominiesz istotne kwestie twojego tchórzostwa i braku wychowania i kultury... wiec bujaj się leszczu w Twojej kochanej Polsce gdzie mają Cię zapewne za większe buractwo niż Polaków za granicą co ewidentnie widać po twoim stylu pisania... wiecej nie odpowiadam bo nie mam czasu na zmarnowanie na dyskusje z buractwem...

Gość gość
Widać polaczyny ujadają. Prawdy nie zagłusza. Żyją na marginesie społecznym i dobrze o tym wiedza.

Gość gość
Witam i pozdrawiam wszystkich rodakow prostu z uk :)

Gość gość
Hahahahaha ppsrana szmata wnioskuje ze swoich obserwacji. Pytam sie gdzie? W PGRze? Chcesz sie spotkać w realu? Z miła chęcią napluje ci w ta posrana emigracyjna mordę.

Gość gość
Znów ten debil, paroova z nocnej zmiany w fabryce się frustruje i zakłada temat :D

Gość elsieeee
biedny łajzo. Mam zepsute zęby, obwisły brzuch od najtańszego piwa z Biedronki i mieszkasz w obskurnym pokoju u mamusi - i zawiść ci zad ściska. A emigranci mieli odwagę i żyją o niebo lepiej niż ty z okna swojego brudnego bloku zobaczysz. :D)))))

Gość elsieee
MASZ mialo być :D))))) i doooopę w starym rozlazłym dresie z ciucholandu!

Gość gość
Macie pokój z pluskwami, na obiad fasolka z puszki i coleslaw i prace za 8 funa gdzie w uku tyle zarabiają analfabeci. No ale na polskich forach, to smiecie kozacza jakie to zaradne i odważne sa. Jaka to odwaga dziady w dzisiejszych czasach do UKa wyjechać by kible szorować. Emigracyjne posrance

Gość gość
zgadza się ! :)

Gość gość
gość dziś Widać polaczyny ujadają. Prawdy nie zagłusza. Żyją na marginesie społecznym i dobrze o tym wiedza. <<<< kto żyje to żyje na marginesie , nigdy nie będzie cię stac na to co mam w Polsce choćbyś całe UK przeorał wzdłuż i wszerz i wszystkie buty Anolom wylizał :)

Gość gość
Ten post był o tych emigracyjnych smieciach

Gość gość
dziś napisało ścierwo kafeteryjne, które założyło ten temat z frustracji

Gość gość
Kelesiu zal mi cie naprawde. Wylewasz swoje zale i nerwy na kafe do obcych ludzi ktorych nie znasz...jak smutne musi byc twoje zycie. Pewnie prowadzisz tylko zycie wirtualne. Ciekawe co za tym stoi hmm gdybys byl szczesliwym czlowiekiem nie obrazal bys tu obcych sobie ludzi tylko bo nie mial bys na to ani cAsu ani ochoty no i mial bys wiecej szacunku .....dlatego mi cie zal. Zycze wiecej powodzenia w zyciu

Gość gość
tu nie chodzi o życie smutne i jakieś tam ...bo nawet nie doczytalem :) tu chodzi o ścierwa takie jak wy ... bez honoru kultury zatraceńcy przeliczający każdy grosz , ścierewka co plują na własne pochodzenie na własny kraj , na własnych rodziców - skoro na własny kraj ! takie zera co wykonując najgorszy sort pracy są wdzięczni że w ogóle żyją :D śmiech ! i żenada ! do tego przyłażą na Polskie fora aby się pochwalić że zarabiają te swoje murzyńskie grosze zapierda...jąc po całe dni , nie mając żadnego życia a jedynie swój zakichany najtaniej wyszukany urlop ! po takim zachowaniu dopiero poznać jakie z was zera i patologia ! nie ma nic gorszego jak słoma z butów która wam wystaje ! żebyście miliony zarabiali to takim jak wy ta słoma zawsze będzie wystawała :D

Gość gość
Nie masz pojecia o zyciu jak ty to mowisz Posrancu! Ludzie nie wyjezdzaja dlatego ze pluja na swoja ojczyzne czy co ty tam innego uwazasz. Ludzie wyjezdzaja bo ich wlasny kraj nie jest w stanie im zaoferowac godnego zycia. Nie bogatego-godnego. Przykro mi ale milosc do ojczyzny czlowieka nie wykarmi- nie masz pojecia o emigracji- ludzie mimo tego ze sa w innym kraju tesknia i mowia o swoim kraju z duma, lubia o nim opowiadac mimo tego ze ich kraj nie ma im nic do zaoferowania. To sie nazywa patriotyzm.pajacu. jestes beznadziejnym przypadkiem szkoda z toba gadac. jak myslisz co ty soba reprezentujesz? Jestem ciekawa czy umiesz odpowiedziec na to pytanie. Ale pewnie umiesz tylko pluc jadem.

Gość gość
@dziś ty masz i słomę w butach i sieczkę we łbie, prymitywie, aha i nie korzystaj z czyjejś grypsery cwelu, bo te twoje posrańce już się znudziły a sam nie umiesz wymyślic nic nowego, masz tak zryty łeb, śmieciu kafeteryjny.

Gość gość
Musi byc z ciebie beznadziejny koles. Zaloze sie ze nikt cie nie chce. Na 100 procent jestes nieatrakcyjny co cie wkurza i szukasz okazji do wyzywania sie. Czujesz sie lepiej jak obrazasz innych? Jestes spelniony. Boze bron kobiety przed takimi hamami bez kultury. Brak slow zeby wyrazic to co mysle o takich jak ty siedzacych na damskim forum i plujacymi jadem wrrrrrr

Gość gość
Posrancu co zalozyles ten zalosny rownie jak ty temat wykdz i nie wracaj Nikt sie z toba i tak nie zgadza. Jestes zerem

Gość gość
Tak ludzie zapierniczaja ciezko za marne grosze! To prawda. A co? W polsce jest innaczej. Bieda to noe powod zeby kims gardzic.to jedynie swiadczy o tobie. Jaka jestes osoba. Przerazajace jest to ze sa tacy patologiczni ludzie

Gość gość
gość wczoraj @dziś ty masz i słomę w butach i sieczkę we łbie, prymitywie, aha i nie korzystaj z czyjejś grypsery cwelu, bo te twoje posrańce już się znudziły a sam nie umiesz wymyślic nic nowego, masz tak zryty łeb, śmieciu kafeteryjny. >>> cwelowska prymitywna istoto , plebsie z meliny tak się do ciebie trzeba pewnie zwracać abyś coś pojął ,prawda ? :) nooo taaa jak się w chlewie człek wychowa to jedyne co mu pachnie to góffno z innego dwora :D zatem smaruj się góffnem angielskim i nazywaj je perfumą ty tania sprzedajna dzifffko ;)

Gość gość
Czemuś biedny? Bos głupi. Czemuś głupi? Bos biedny...