Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KajaMilewska

Chusteczki kosmetyczne do twarzy zamiast wacików

Polecane posty

Gość KajaMilewska

Ostatnio bardzo denerwuje mnie używanie wacików- rozwarstwiają się i zostawiają włókna, szukam jakieś alternatywy- słyszałam, że są chusteczki kosmetyczne do twarzy, używa ktoś może takich chusteczek? Czym zmywacie makijaż lub maseczkę?

Gość gość
sa chusteczki do demakijazu ja zmywam takimi dla dzieci i jest dobrze

Hej. Kiedyś wypróbowałam są nawilżone podobnie jak dal niemowlaków. Nadają się do każdego rodzaju cery. Odpowiednio należy wybrać dla siebie. Polecam:)

Gość Jankala
Dokładnie, możesz używać nawilżanych chusteczek albo są też chusteczki kosmetyczne bawełniane np. Tami MyCare w Rossmannie - ja ich używam i są o wiele bardziej wydajne i co ważne nie rozwarstwiają się.

a ja wole waciki, moze kup lepsze waciki? tez kiedys kupilam takie ze sie obkłaczały i kiepsko sie zmywalo twarz. chusteczek nie lubie, nasączam wacik plynem micelarnym a potem myje jeszcze twarz olejkiem i pianką.

Gość gość
w domu waciki ale w podróży chusteczki czemu nie, podręczne i szybkie w oczyszczeniu twarzy :)

Poszukaj wacików które są szyte - nie powinny się wtedy rozwarstwiać. A chusteczki to jednak tylko od święta, bo napakowane są chemią Sport i turystyka na http://inetore.com.pl/