Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis uslyszalam komplement od obcego mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

przystojny, w srednim wieku, na super motorze. zapytacie co w tym dziwnego? a no to ze ja nie jestem jakas pieknoscia, mam prawie 40 lat, jestem szczupla to fakt, ale twarz normalna. powiedzial ze ladnie wygladam. zrobilo mi sie tak milo. bylam zaskoczona, tylko podziekowalam...:)

Gość gość
a ja jestem brzydka i gruba pokraka i czesto mi mowia ladne rzeczy, zaczepiaja. to mile ale chyba nie od wygladu zalezy. tylko nie wiem od czego.

Gość gość
niepodniecaj sie -po prostu byl mily i tyle, a ty juz zapewne jakies wizje masz ze ty i on na motorze, zachodzace slonce itp. Ja dzisiaj powiedzialem babce w sklepie ze bardzo ladny odcien czerwienina paznokciach ma, a szczerze to nawet nie pamietam jak wygladala i ktory to sklep.

Gość gość
myślałam, że budowlaniec na ciebie zagwizdał :D

Gość gość
//a ja jestem brzydka i gruba pokraka i czesto mi mowia ladne rzeczy, zaczepiaja. to mile ale chyba nie od wygladu zalezy. tylko nie wiem od czego. od stopnia desperacji absztyfikanta

Gość gość
ty juz zapewne jakies wizje masz ze ty i on na motorze, zachodzace slonce XXX Haha :) 🌼

Gość gość
desperacji? oj, bys sie zdziwil. zaobraczkowani, przystojni tak mnie tez zaczepiaja, komplementuja. w zasadzie to zazwyczaj atrakcyjni faceci mnie zaczepiaja.

Gość gość
nie mam wizji, mam meza i jestem wierna. po prostu dosc rzadko slysze komplementy i zrobilo mi sie milo.

Gość gość
dziś nie no pewnie... co jeszcze nam opowiesz? :classic_cool:

Gość gość
zamoczyć chciał to wszystko

Gość gość
ja nie słyszę w ogóle komplementów, więc Ci zazdroszczę. mi miłe rzeczy mówi tylko mama albo nawalone żule :o a jestem w związku. cóż, widocznie jestem brzydka

Gość gość
18:24 a co Ty taki niedowiarek? co ja poradze ze chlopy sie na mnie czesto slinia mimo ze jestem pasztetem :D tez mnie to dziwi, ale takie zycie co poradzic hehe

Gość gość
nie chcial zamoczyc, po prostu o cos zapytal i przy okazji powiedzial komplement, nie drazyl i nie bajerowal jesli o to ci chodzi.

Gość gość
Ale faceci nie zawsze mówią komplementy ładnym tylko czasem tym , które wyglądają na ŁATWE :)

Gość gość
przystojny facet na motorze w srednim wieku zdesperowany - wypisz wymaluj Durczok

Gość gość
nie wygladam na latwa, nie maluje sie wulgarnie, nie ubieram jak napalona laska, nie daje zadnych sygnalow cialem.

Gość gość
18:28 z ryja to ja nie dosc ze brzydka to i wredna, na latwa na pewno nie wygldam :D

Gość gość
gosc 18.29. czyli wygladasz na szara myszke, jeszcze latwiejszy cel. Skoro po jednym komplemencie zakladasz watek, to co bys zrobila jakby bardziej zabajerowal.

Gość gość
ale wy jestescie...kobiecie milo sie zrobilo a wy ,ze ma sie nie podniecac itp. Skoro tak powiedzial to moze byc zadowolona,ze polechtal jej kobieca proznosc bo kazda kobieta tego czasem potrzebuje;) .I widocznie mu sie spodobala,takie dziwne??

Gość gość
jesteście paskudne :o kobieta założyła temat, bo jej się miło zrobiło, a wy na nią jedziecie. że albo łatwa, albo brzydka, albo szara myszka, albo coś tam. WREDNE SZMATY a żeby was pokarało

Gość gość
Twój przypadek potwierdza jakimi c*****i są Polscy smutni faceci. Z ciemnej masy smutasów wyłonił się jeden pewny siebie gostek, skomplementował dziewuche, która teraz cały tydzień będzie przeżywała zdarzenie jak mrówka okres.

Gość gość
E tam ja mam 37 i prawie co chwila to słyszę a ze pracuje w zakładzie gdzie 80% to meszczyzni to przywyklam wcale taka szczuplutka nie jestem raczej w sam raz a to co im się podoba to ciemna karnacja i ciemne oczy i długie czarne włosy, no i nogi tez mam długie i biały uśmiech reszta przeciętna

Gość gość
nie na szara myszke, wygladam po prostu normalnie, makijaz delikatny, wlosy rozpuszczone, ubranie klasyczne ale eleganckie, jedyne to buty na wysokim obcasie. delikatne perfumy. delikatna bizuteria. zadnej tandety.

Gość alfa ryj
jesteś wysoka? poznamy się?

i to powod do tego by zakladac temat? Codziennie slysze komplementy, prosza o nr telefonu - stwierdzam, ze niektorzy faceci to kompletni idioci.. maja rodziny, wiedza, ze mam meza a mysla Bog wie co.

Gość gość
Dobra skoro nie ubierasz się wulgarnie to chyba mu się spodobałaś po prostu ;)

Gość gość
37 lat masz i nadal nie załapałaś,że piszemy MĘŻCZYŹNI ?

Gość gość
i to powod do tego by zakladac temat? ccc Bo dla polskich facecików to, co dla innych nacji jest normalką, tutaj jest wyjątkowym odstępstwem od reguły.

Gość gość
widocznie fajna dziunia z ciebie :)

Gość gość
bo polscy faceci mają swoje wymagania i nie lecą na każdą jak ciapaty na kozę