Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak namówić żoneczkę na finał w ustach?

Polecane posty

Gość gość
Hej wszystkim :) jestem 36-letnią kobietą, Szukam młodego faceta, który zrobi ze mnie dziwkę w łóżku.. Moje fotka: http://kibuilder.com/zna

Gość gość
Ja tam lubię jak mąż to robi i potem jeszcze go powkladam i wyliże pare razy

Gość gośćniegość
A po co namawiać? Najlepiej od razu dać spróbować Albo się podoba, albo nie ;)

Gość gość
Głupie, a później mąż zdradza. Jak mężczyzna robi minetkę to robi do końca smakuje kobietę i jej soki.. Powinien przerwać minetę w chwili kiedy ona dochodzi i skończyć ręką. Jak nie znajdzie spełnienia u żony inna spełni jego fantazje, a później taka jedna z 2gą p******i na forach łojezu zdradził mnie. Poszedł do młodszej nie pomarszczonej (dodać tej k*****y) jeszcze. Autorze jak żona nie chce nie masz nic innego do wyboru, fantazje spełnisz kiedyś, ale widać nie z nią. Przestań robić jej minetę, jak będziesz ją robił w chwili kiedy do chodzi przestań lizać/całować zanicznij robić reką... I znajdź sobie inną, szkoda życia na taką żonę. Też kiedyś byłem białym recerzem żonę głowa bolała a to do ginekologa a to coś tam, zapytałem skoro idzie do ginekologa to nie idzie do dentysty.. Pomogło ale nie na długo. Teraz mam 10lat młodsza kobietę, żona jest ex. żoną korzystam z życia. Nie myślę i nie spojrzę na inną z tą mam wszystko co chcę, nie wykorzystuję jej zbyt bardzo w swoich fantazjach. Nie czekaj nie męcz się. Weź sobie min. 10lat młodszą. Polecam!