Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stereotypy dotyczace płci

Polecane posty

Gość gość

jakich stereotypowych cech przypisanych do płci, lub zachowan nie macie. piszcie kobietki i faceci

Gość iac
jestem po 30 i nic mi nie wisi,nie mam cisnieni na slub i dzieci,to chyba takie glowne stereotypy,przynajmniej tu na kafe.

Gość gość
facet - nie interesuja mnie samochody po wodce nie jeztem agresywny, jak inny sie gapi na moja dziewczyne to jestem dumny, ze ja moge popykac a on tylko popatrzec,

Gość gość
jestem dziewczyną nie lubię dzieci nie chcę ślubu to dla mnie niepotrzebne nie lubię gotować i nie będę to samo ze sprzątaniem nie lubię obcasów nienawidzę różowego nie lubię gadać

Gość gość
Jestem dziewczyną: -Nie jestem romantyczna -Nie jestem nieśmiała -Nie ubieram się elegancko (dziewczęco tym bardziej nie) -Nie potrafię gotować -Nie zależy mi na tym żeby się podobać -Ma cholernie dominujący charakter

Lubię maszyny i urządzenia spalinowe, umiem je obslugiwac, macham siekierą jak drwal, wolę męskie towarzystwo,juz od dziecka, nie lubię rózowego, dopiero jako dorosła kobieta nauczyłam się gotować, i jeszcze kilka rzeczy... Cóz z tego? Czy to oznacza, ze jestem "gorszą", "inną" kobietą? A skąd!:) Jestem szczęsliwą mężatką, mam wspaniałego faceta za męza:)

Gość gość
jestem siigielka i nie interesuja mnie zonaci.poza tym jestem singileka,bo na obecnym etapie zycia tego wlasnie chce,a nie ze jestem singileka bo cos ze mna nie tak:P