Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak może być przyczyna zmiany zachowania u kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Z flirtujacej i zainteresowanej na obojetna i oschłą. O co jej chodzi? Dlaczego mnie olała?

Gość gość
strach :)!

Gość gość
Ta.. strach. Myślę, że ma mnie w d***e po prostu. Zrobiło się źle, ona ma zupełnie inny stosunek do mnie.

Gość gość
niepewność :)

Gość gość
Kobieta zmienna jest, wiec nic nie dziwi, pewnie jest przed okresem.

Gość gość
może ma problemy

Gość gość
Chciałbym żeby to tylko był okres, ale nie sądzę, nie wiem, chociaż kilka razy już tak było i jej przechodziło. Smutno mi.. :( Zaznaczam, że nie jesteśmy razem.

Gość gość
Kobiety też pytają o ex faceta, jego zachowaniu, stosunku do kobiet, lataniu za innymi, zdradami i może przeanalizowała i odpuściła. Mógl też ktoś ją nastawić anty, albo odmieniło jej się.

Gość gość
Jak jej się odmieniło, jak ją nawrócić?

Gość gość
Pewnie ona sie otworzyla, flirtowala, czekala na jakis krok z twojej strony, ale zobaczyla ze ciebie to nie rusza i dala sobie spokoj. Też bym na jej miejscu tak zrobiła i raczej juz nie dala bym sie w to wciągnąć ponownie.

Gość gość
zastanów się co mogłeś powiedzieć nie tak bądź czego nie zrobiłeś

Gość gość
A ty flirtowałeś?

Gość gość
ale byka zrobilam dalabym a nie dala bym sorry pisze z tel.

Gość gość
Po ile macie lat autorze? Ile się z nia znasz?

Gość gość
Jezeli Ty ja olewales to myslisz ze ona bedzie sie wyglupiac? Jesli nie widziala zainteresowania od Ciebie to pewnie miala dosyc robienia z siebie idiotki skoro wiedziala ze masz ja w d***e.

Gość gość
ta, najlepiej wszystko rzucić na okres i hormony :o co to ma do rzeczy? a jak faceci mają takie same akcje, że im się odwidzi to co, też okres? :o moim zdaniem albo jej się odwidziało (może pojawił się ktoś lepszy?) albo ma do Ciebie jakiś żal, albo gra niedostępną. Jednym słowem: cholera wie :p a raczej tylko ona wie :p

Gość gość
dokladnie gosc z 22:04 tez to sobie pomyślalam. Autor pewnie rozplywal sie od tych komplementow od niej, a sam nic nie dawal od siebie dlatego dziewczyna dala sobie spokoj.

Gość gość
Ja chyba niestety wiem, kim jest autor. Ładnie to tak lecieć na kilka frontów? po co mącisz w głowie jednęj, skoro teraz masz inną na oku jak widać.. Jesteś zwykłym dupkiem -egoistą, dobrze, ze ta o której tutaj piszesz cię olała.

Gość gość
ja mam inną teorię na ten temat

Gość gość
Jezeli ja olales, to teraz bedziesz musial sie niezle nameczyc zeby Ci zaufala, bo pewnie dziewczyna swoj honor ma. Porozmawiaj z nia szczerze to i ona na pewno sie otworzy i wszystko sobie wyjasnicie albo zapros gdzies. Teraz musisz podjac stanowcze kroki jesli chcesz z nia byc...

Gość gość
gosc 21.15 jaką? gosc 21.16 racja jesli ci zalezy to teraz ty musisz sie postarać.

Gość gość
Nie litujcie się na nim, ten koles ma tak niedorobiony charakter, ze nic dziwnego, ze dziewczyna dała sobie spokój.

Gość gość
napisz do mnie.jesli dostane smsa w ciagu 30min,bede wiedziala,ze to ty:)

Gość gość
Zależy mi, ale nie wiem czy cały ten czas ona nie zabawiała się po prostu, ot tak niewinnie. Może jej się znudziło? Nie będę się jej narzucać. Eh, mam to już w d***e naprawdę.

Gość gość
21:22 A Ty skąd wiesz jaki on ma charakter? Wróżka jesteś?

Gość gość
Autorze jeśli ci na prawdę zależy na niej to nie odpuszczaj.

Gość kobieta_kobieta
Wyjaśnij proszę znaczenie Twojej wypowiedzi: "Zrobiło się źle, ona ma zupełnie inny stosunek do mnie. " Czy dobrze rozumiem, że jest jakaś zła sytuacja, która Was dotyczy i ona nagle się taka zrobiła, czy raczej chodzi Ci o to, że jest źle, bo to ona ma Cię gdzieś? I też stawiałabym na to, że jeśli sobie flirtujecie i mija czas i nic się nie dzieje, to dziewczyna w końcu zrezygnuje, bo stwierdzi, że coś między Wami jest, a skoro stanęło w miejscu to widocznie zabawa była z Twojej strony. Wiem, może brzmi źle, ale niestety to pierwsze myśli, jakie nam kobietom nasuwają się w takich sytuacjach. Poza tym rozmawiasz z nią, a ona jest niemiła, oschła, odpowiada Ci zawsze tak, jakby mówiła: "weź się odczep"? Czy może stwierdziłeś na podstawie obserwacji i jednego zamienionego zdania? Jest obojętna, bo przykładowo idziecie razem korytarzem i mija Cię jakby Cię nie znała, czy jest obojętna bo wokół Was stado innych ludzi? To nie spodziewaj się nie wiadomo czego. Ma się do Ciebie mizdrzyć, żeby było sto plotek, kiedy widzi, że nawet pogadać nie można, że o flircie nie wspomnę w takim momencie?

Gość gość
Albo dziewczyna była zwyczajnie miła a ty zacząłeś się dziwnie zachowywać i dziewczyna się przed twoim zachowaniem obroniła taką a nie inną reakcją - czyli zmianą zachowania. Albo zrobiłeś coś o czym ona się dowiedziała i zaczęła inaczej inna Ciebie patrzyć. Z resztą można tu gdybać, podałeś tak mało szczegółów, że równie dobrze możesz być narcyzem, który uważa, że każda kobieta powinna go podrywać a jak tego nie robi to znaczy, że to oschła kobieta jest.

Gość gość
dziś O właśnie, dokładnie, dokładnie, też tak uważam.

Gość gość
gość 21:27 wiem, bo na 90% jestem pewna, że znam właśnie stąd tego tutaj palanta-autora. rozpoznaję styl pisania i jego identyczne jęczące teksty. wiem, że to on, a jeśli to on to gratuluję mu ładnego lecenia na kilka frontów i oszukiwania.