Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak może być przyczyna zmiany zachowania u kobiety?

Polecane posty

Gość gość
autor powiinien podac swoje imie chociaz jesli naprawde kogos szuka,bo tak to sytuacja pasuje do co trzeciej osoby w kraju:)

Gość gość
gosc 12:29 tez obawiam sie tego ze faceci teraz tacy beznadziejni takie mamalygi nie zagada nie zaczepi tylko czeka az dziewczyna sama na niego wskoczy. Lenie wszystko by chcieli aby sie za nich same robilo.

Gość gość
tu, to on sobie może pisać nawet pamiętnik o swędzących jajach, a i tak debilki zleca się jak ćmy do światła. autora nie ma bo to, co tu napisano było wymysłem kobiety i teraz śmieję się z was jak prosto można z was zrobić balona małym wysiłkiem intelektu 🖐️

Gość gość
gość dziś cudownie x A tak na poważnie to chciałabym, żeby to był temat założony przez kobietę dla jaj a nie prawdziwa historia "faceta", który zachowuje się jak ktoś to wcześniej ujął "mamałyga".

Gość gość
A co jeśli zainteresowana wcześniej m ężatka tak zaczęła się zachowywać/ Na początku jakby chciała a potem co-strach,niepewność,opinia innych? Wypowiedzcie się,głównie panie 30+

Gość gość
mężatka, acha. no to mężatka ma męża i zreflektowała się, że z tobą zawsze będzie niepewnie, a mąż wszystko wybaczy choćby mu nawet rogi przebiły sufit.

Bo ile można flirtować. W końcu trzeba przejść do konkretów. Jak nie, to do widzenia.

Gość gość
Kobieta dała sobie spokój, gdyż autor to zakochany w sobie egocentryk, szukający poklasku. W oczy bije fakt, że on potrafi wyartykułować swoje potrzeby, myśli na forum, więc na tyle bystry był, by zobaczyć zainteresowanie wobec niego. To że tego nie wykorzystał, jego problem. Każdy towar ma swojego kupca, nie ta/ten to inna/y

Gość gośćś
Z mężatką może być podobnie. Nie robiles zadnych konkretnych krokow w jej strone wiec wybrała męża.

Gość gość
Tez jestem kobietą i potwierdzam. Nie było dalszych krokow,nie pokazywałes tego nie wiadomo z jakiego powodu więc odpusciła.. Byłam jak większosc kobiet w takiej sytuacji i to było tak dziwne?tak niezrozumiałe ze tygodniami,miesiącami i w sumie do dzis!zastanawiam się o co mu chodziło?kim dla niego byłam?? Przez ten czas moich przemyśleń,stałam się inna,nie potrafię juz tak namiętnie patrzec mu w oczy,usmiechać się znacząco. Bo mogę się osmieszyc. Już nigdy!!nie będe idiotką. Zakochaną ,naiwną dziewuchą :(

Gość gość
Może nie straciła chęci na bliższe kontakty z tobą. Po prostu może zminimalizowała swoje zainteresowanie tobą. Zapewne nie umiesz jej wprost powiedzieć swoich uczuć, zrobić krok do niej np. Okazać jej tez zainteresowanie lub zaproś ja w prost na randkę spotkanie :-) może ona ci okazywała a piszesz ze tak było i nic z tym nie robiłeś tylko czekałeś na nie wiadomo co ze ona ci wprost zaprosi na spotkanie:-) to się stlumiła i nie chce się juz ośmieszać jesli ci na niej zalezy to okaż jej swoja sympatie i to stanowczo.

Gość gość
Może autor jest po prostu nieśmiały??

Gość gość
"Może autor jest po prostu nieśmiały??" x No to jak na nieśmiałą osobę jest bardzo roszczeniowy.

Gość gość
autor zamiast sie odezwac do samej zainteresowanej to zaklada tematy na kafe.niewiadomo czy ta kobieta w ogole czyta kafe,autor sie tylko nakreca niepotrzebnie,a tak juz by dawno wiedzial na czym stoi.

Gość gość
chyba jakieś pasztety się tu zebrały i się nakręcają tematem, gościa już dawno nie ma a te dojadają jak głodne Azory

Gość gość
też mam podobną sytuację w pracy tyle że chodzi o koleżankę która jest mężatką, ja sam nie zrobiłem żadnych kroków wobec niej i zachowuję się wobec mnie oschle, unika mnie tak jak autor wspomina. Smutno mi, chce żeby moje relacje z nią były jak najbardziej w porządku podoba mi się nie będę ukrywał ale mam w życiu pewne zasady. Nie będe wyrywał zajętych kobiet. Ja mam 29 lat ona 38...

Gość Heniuś
Powinniście już dawno wiedzieć, że baba nie potrzebuje przyczyn, żeby zmieniać swoje zachowania. I nie bądź frajerem - olewaj tych, co i ciebie olewają. Jak dajesz babie kredyt hajsu i zabiegaczogodzin tylko za to, że posiada dodatkowy otwór to w 99% źle na tym wyjdziesz :)

Gość gość
18:35 - Jak objawia się ta jej oschłość?

Gość gość
Nawet na mnie nie patrzy, nie zagaduje do mnie

Gość gość Ja
A ty to robisz?

Gość gość
Nie

Gość gość Ja
A ty na nią zerkasz z ukrycia i sie czasem kręcisz koło niej ? Może zacznij tak robić uśmiechaj sie do niej powiedz cos miłego niby żartownie badz tam gdzie ona często to się pokapuje ze ty tez jesteś nią zainteresowany, kobiety to wyczówaja szybko załapują i mają obszerną intuicje:-) spróbuj :-)

Gość gość
a co was laczy?praca? moze ma jakies problemy albo zwyczajnie byla mila a ty sobie dopowiadasz

Gość gość Ja
Zapewne praca.:-) tak myślę w pracy często ludzie poznają swoje fascynacje, miłości itd:-)

Gość gość
Ja mysle, ze szkola. Tez Cie kocham...

Gość gość
Ja też myślę, że szkoła. Powiedziałabym nawet, że gimnazjum.

Gość gość
autorze czy dobrze zrozumialam że ona ma urodziny w grudniu a ty w lutym?? po ile macie lat? długo się znaliscie, czy byliście razem wcześniej ? jakas kłótnia między wami zaszla?!

Gość gość
A ja mysle ze on ma w grudniu a ona miała w lutym..

Gość gość
autorze odezwij się jak jesteś tu jeszcze ;)

Gość gość
up up