Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

14 latki mają większe dośwaidczenie

Polecane posty

Gość gość598

w kontaktach z chłopakami ode mnie :o mam 26 lat i nawet się nie całowałam a znam kilka nastolatek które robiły już zdecydowanie więcej niż całowanie się :o porażka, a najgorsze że nie ma żadnego widoku na to że moja sytuacja się zmieni :(

Gość gość
na tym forum znajdziesz wiele zdesperowanych prawików którzy mogą cię zaspokoić

Gość gość
Autorko, to chyba pozytywnie o Tobie świadczy...

Gość gość598
nie wiem czy pozytywnie czy nie, faktem jest że czuję się jak totalny nieudacznik którego nikt nie chce :( nawet nie wiem dlaczego tak jest :(

Gość gość
po prostu nigdzie z nikim nie wychodzilas i nie pilas albo nawkladalas sobie do glowy ze pocalunek to tylko z kims wyjatkowym

Gość gość
Nie szukaj chłopaka na siłę, samo przyjdzie. Najwyraźniej nie dostrzegają Twojej wyjątkowości i tyle.

Gość gość598
samo przyjdzie? akurat :0 w takie bajki to ja już nie wierzę, chyba muszę się z tym pogodzić że zawsze będę sama

Gość gość
Nawet nie wiesz, jakim zaszczytem jest dla faceta bycie tym pierwszym, z którym dziewczyna się całuje. I nie pieprz bzdur, znajdziesz sobie kogoś.

Gość gość
a masz jakies kolezanki? tak zeby pojsc na jakas impreze? idz upij sie poderwij kogos i pierwszy pocalunek zaliczony

Gość poruszenie_W_bokserkach
pogódź się, ja już to zrobiłem i jest luźno :classic_cool:

Gość gość598
muszę się pogodzić bo nie mam innego wyjścia, a koleżanek nie mam :( w pracy też nie mam szans kogoś poznać bo ciągle tych samych ludzi tam spotykam, na imprezy nie chodzę a w internecie już nie nawet próbuję

Gość gość
A ja mam 30 i też się jeszcze nie całowałam.

Gość gość
A nie możesz się z kimś zwyczajnie pocałować? Wiem, łatwo się mowi ale to jest naprawdę łatwe. Idź do pubu, nie wystrojona ale po prostu w ładnej bluzce, rozpuszczone włosy, zamów dobrego drinka i czekaj. Gwarantuję, że wciągu 20 minut będziesz miała conajmniej dwóch adoratorów. A wtedy decyzja należy do Ciebie:) Pozwól im mówić skoro jesteś nieśmiala, ale nie rób z siebie cnotki niewydymki, patrz się prosto w oczy, czasem się uśmiechnij szerzej, odsuń włosy za ucho i GOTOWE:)

Gość gość598
w moim mieście nie ma pubu ani nic takiego, w takiej dziurze mieszkam

Gość gość
To ja od tej rady z pubem. To gdzie Ty mieszkasz?!? :O Ale w takiej sytuacji to nawet lepiej, pojedz sobie na szalony weekend do np. Wawy. Nikt Cię tam nie zna, mozesz byc kimkolwiek chcesz. Co Ty na to? Ja akurat jestem bardzo towarzyska ale czasem też np. mam gorszy humor to zeby go sobie poprawic ide poznac nowych ludzi. Po prostu wychodze do ludzi - maraton filmowy, spektakl w teatrze, koncert w plenerze, koncert jazzowy, zwykly drink w pubie albo tanczenie w klubie - to tylko najbanalniejsze przyklady, mozliwosci jest masa. Poczuj sie seksownie, wyluzuj się, a gwarantuje, ze na pewno ktos sie znajdzie zeby potowarzyszyc ci w tym wieczorze.

Gość Max__
Witaj Autorko, pisze tę parę słów po to, aby podnieść Cię na duchu. Mam 25 lat. też nigdy nie byłem w związku ani się nie całowałem. Kiedyś to bardzo bolało, a na obecnym etapie się zdystansowałem, bo zrozumiałem, że jak człowiek sam nie jest szczęśliwy, to nie będzie szczęśliwy w związku. Czasem posiadanie związków na koncie to doświadczenie, ale bolesne. Jeżeli zawiedziesz się kolejny raz to ciężko potem zaufać , zaangażować w nową relację. A co do seksu to jak np. jakiś facet by się z Tobą przespał, zaliczył, a potem zostawił, to czy to byłoby doświadczenie budujące?? Wiadomo niekoniecznie by tak musiało być, lecz bywa, ze faceci tak robią.

Gość gość598
jeżeli chodzi o ten ": szalony weekend" to ze względu na mój charakter jest to dla mnie nie wykonalne, ale mimo wszystko dzięki za radę

Gość gość
upij sie , ja pierwsze pocalunki mialam po alkoholu inaczej bym chyba nie dala rady

Gość EwaKas2
Moim zdaniem alkohol to nie jest wyjście a pierwszy pocałunek z byle kim - jaka to przyjemność? Popieram autora Max__ - musisz wyluzować. Jeśli nie imprezy, to może zapisz się na jakieś dodatkowe zajęcia. Może jest coś co cię interesuje i chciałbyś spróbować? Może nauka tańca, albo jakieś zajęcia fitness na siłowni. Tam zawsze jest sporo ludzi i możesz poznać kogoś fajnego. Pamiętaj - ważne żebyś była pozytywnie nastawiona a na pewno się uda :) A jak już poznasz tę wyjątkową osobę, to przed pierwszym pocałunkiem przeczytaj - http://porady.mobi/jak-sie-calowac-porady/ . Znajdziesz tam kilka przydatnych rad dotyczących całowania :) Powodzenia - na pewno się uda, tylko nie przejmuj się już tak :)