Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam karmiacych mlekiem modyfikowanym

Polecane posty

Gość gość

Karmicie tak jak napisane na pudelku czy macie swoja regule? Ja mam problem gdyz corka powinna pic 120 ml co 4 godz natomiast ona pije 60 max 90 ale po 2.5h juz placze ze glodna. Nie wiem jak to rozwiazac

Gość gość
Karm miej a czesciej. Takie sa nowe zalecenia co do mm. Karmienie bardziej jak piersia, nie do konca na zadanie ale pozadanie za potrzebami dziecka. Nie rozpychaj jej zoladka zbyt duza dawka mm na raz bo i tak je zwymiotuje.

Gość gość
Sugeruje się dzieckiem

Gość gość
Nie. Od samego początku podawałam mniej a częściej.

Gość gość
Ja zawsze karmilam co 3 godz, ale synek nigdy nie zjadal tego co napisane na pudelku. Nie patrz na normy tylko na swoje dziecko- najwazniejsze zeby prawidlowo na wadze przybieralo :)

Gość gość
to prawda, trzeba obserwowac dziecko. Moj syn zawsze przekraczal normy,potrafil wypic 220ml w 6mc, ale je co 4 godz, bez podjadania, duzy dzieciak, i wcale nie pyzaty, tylko wysoki :-) juz w 9 mc odrzucil mi butle i nie chcial pic mleka, teraz przemycam w kaszkach :-)

Gość gość
ja karmiłam mm na żądanie (córka piła jednorazowo mniej niż sugerował producent) długo jadła co 2h przez całą dobę, później czas się wydłużył.

Gość gość
Karmie na zadanie ,ile chce pije. Czasem co godzine, czsem co 2, co 3. Wypija roznie. Nigdy nie przekracza 120 . Nigdy nie pije zgodnie z tabelkami. I swietnie przybiera.