Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moim marzeniem jest posiadanie ladnej nieskazitelnej skory i cery

Polecane posty

Gość gość

czy ktora z was taka ma?

Gość gość
Ja mam bardzo ładną cerę, nigdy w życiu nie miałam żadnych problemów ze skórą. Nie używam praktycznie żadnych kosmetyków, nie robię makijażu na co dzień. Nie miałam nigdy trądziku itp. a kosmetyczka ciągle się dziwi, że tak mam ;-) Ale mam inne kompleksy, nie ma ideałów.

Gość gość
zazdroszcze Ci ogromnie moja cera jest okropna , mam z nia odwieczne problemy

Gość gość
Trądzik masz ?

Gość gość
tez

Gość gość
Mało jest takich osób, więc chyba nie ma co się martwić. Ja też zawsze chciałam mieć ładną i te kilka lat temu wierzyłam, że "wyrosnę". No się zorientowałam, ze 23 w tym roku pika a tutaj morda jaka była taka jest, co więcej jakieś zaczątki zmarszczek się robią (b. mieszana cera, raz tłusta, raz przesuszona). I znałam tylko kilka kolezanek z takimi naprawdę ładnymi cerami, reszta zwykle ma problemy albo mniejsze albo większe. Skóra działa jak działa, hormony też wszyscy mamy ;) Trzeba mieć szczęście do genów które ułatwiają dbanie o równowagę w organizmie

Gość gość
Ja mam trądzikową cerę, takie przebarwienia po syfach, a ładne kobiety się nieraz do mnie uśmiechają, albo zagadują. Co one we mnie widzą ?

Gość gość
Ja polecam zainwestować w kosmetyki dobrej marki, np. Guerlain czy Clarins. Wcale nie oznacza to wydania majątku - ja znalazłam je w okazyjnych cenach na perfumeriawiki.pl :)

Gość gość
Na problemy z cerą trądzikową najlepsze są tabletki IQFACE.W moim przypadku sprawdziły sie idealnie.Trzy miesiące stosowania i moja cera jest po prostu idealna.

Gość gość
Mam, ale to nie moja zasługa, bo była taka od zawsze. Mama ma ładną cerę i tata ma też nigdy nie miał z tym problemów, brat ma gładziutką jak mały chłopiec, na zdjęciach przy kolegach wygląda jakby tylko on został wyretuszowany jak jakiś aktor ze Zmierzchu hahaha.