Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem odnośnie seksu

Polecane posty

Gość gość

Hej mam mały problem a zarazem nigdy nie znalazłam sie wcześniej w takiej sytuacji. Spotykam się z facetem ale uprawiamy tylko seks oralny ale on w moją stronę hm chciałabym czegos więcej ale jakoś mi wstyd zawsze to wychodziło naturalnie.Poradźcie mi czy to normalne że facet -spotykamy się kilka miesięcy nie uprawia seksu klasycznego :/

Gość gość
nie rozumiem... tylko seks oralny ale on w moją stronę... a Ty jego nie...?

Gość gość
Nom niestety nie dziwnie mi z tym ,pierwszy raz się z takim czymś spotkałam :( Krępuję się o z tym porozmawiać,nie wiem co mam robić.

Gość gość
Hej coś z nim nie tak jest..

Gość gość oczytany
Widziałas czy mu stoi jak cię pieści może ma problem z erekcją?

Gość gość
Widzę jak mnie pieści że mu staje nawet jak tylko się wygłupiamy a ja podgryzam mu ucho albo masuje mu plecy.Boję się że to się nie zmieni:/ .Nie widziałam całkiem nago za to on kilka razy.Czy coś ze mną nie tak jak mam zacząć rozmowę wstydzę się:(

Gość gość
nie pytaj się go, tylko dobierz się za jego sprzęt i potem dalej, a jak będzie już gorąco to usiądź na nim

Gość gość
hm a myślisz że na nim nie siadałam? Męczy mnie to że na temat zabezpieczenia nic nie mówi nie wiem czy przypadkiem taki układ mu pasuje. Do pełnego stosunku nie dochodzi więc rozmowa nie potrzebna:(

Gość gość
moze to prawiczek i sie boi ?

Gość gość
Mamy po 30 lat po kilku związkach...

Gość gość
to weź gumki i jak mu stanie, to załóż i jazda, wątpię że nie będzie chciał, a jak mu się spodoba to cię zaspokoi,

Gość gość
a skad wiesz ze ci prawde powiedzial ? moze i byl w zwiazkach ale tez nic nie robil ? moze rzeczywiscie jest prawiczkiem ? bo to dziwne zeby facet nie mial ochoty na nic wiecej to nienormalne ci powiem zaden facet by tego nie wytrzymal moze zapytaj go wprost czemu nie chce sie z toba przespac?

Gość gość
hm mieszkamy osobno ale będąc na wyjeździe myślałam że dojdzie do tego a tu tylko pieszczoty mówiłam że boję się wpadki ale tylko bo się nie zabezpieczamy a on że pieszczoty wystarczą .w sumie na kilka miesięcy znajomości może kilka razy były pieszczoty a mi potrzeba czegoś więcej, cholernie się czuję jak jakaś małolata .byłam w kilku związkach ale zawsze zanim uprawiałam seks rozmawialiśmy o zabezpieczeniach a on nic :(

Gość gość
do autorki - pieszczoty...ssiesz mu ku/tasa do końca...?

Gość gość
nawet go nie widziałam:/ a co dopiero ssałam;(

Gość gość
chyba prawiczek...

Gość gość
Byłaś w kilku związkach i nie wiesz jak się zabrać za faceta? Pomyśl trochę co trzeba robić i zacznij działać.

Gość gość
Bo to zawsze wychodziło naturalnie z obu stron i nie musiałam się nad tym głowić !

Gość gość
Bo zawsze facet pewnie był doświadczony, u mnie to też było zawsze naturalnie. Ten pewnie nie wie co to seks, więc masz 2 możliwości: 1. Zabierzesz się za niego i nauczysz go tego. 2. Znajdziesz sobie takiego co ma trochę doświadczenia i nie boi się

Gość gośćTomasz
Ja miałem problemy zarówno z przedwczesnym wytryskiem jak i z tym ,że erekcja wcale nie była taka mocna. Niestety ale bardzo się stresowałem, to nasilało problem i błędne kolo się zamykało. Bardzo pomógł mi jeden środek IQ MAN.To dzięki tym tabletką wróciłem do pełnej sprawności seksualnej w niecałe trzy miesiące.

Gość gość
Mi osobiście pomógł IQMAN. Dodam, że uratował niejako mój związek. Wystarczy brać go regularnie przez kilka tygodnia, a efekty przyjdą szybciej niż się mogłoby wydawać.