Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panterr

Miłość

Polecane posty

Gość Panterr

Cześć mam do was pytanie i oczekuje odpowiedzi która mi pomoże ;) Otóż pare miesięcy temu chodziłam do trenera na zajęcia, były to zajęcia indywidualne. Fajnie nam się gadało, nie był on może mega przystojny, ale miał to coś, te oczy w których coś było. Po 6 tygodniach treningi się skończyły. Teraz często gdy wracam ze szkoły przechodzę ulicą gdzie często on przejeżdża jadąc do pracy. Od kiedy skończyłam zajęcia z nim, gdy tylko widział mnie na ulicy patrzył się i z usmiechem odpowiadał mi kiwnięciem głowy a czasami nawet pierwszy kiwał głową na dzień dobry oczywiście z uśmiechem. Ale od jakiegoś czasu gdy mnie widzi juz sie nie uśmiecha zostało jedynie spojrzenie i kiwnięcie głową. Hmmm jak myślicie czemu stał sie tak oschły, on mi sie naprawde bardzo podoba, zauroczył mnie. Dla mnie usmiech to gest chyba najważniejszy sprawiał mi przyjemność. Jak myślicie czemu stał sie tak "poważny" jedynie patrzy się. Może pomyślicie że jestem niepoważna, ale mnie to poniekąd boli.

Gość Panterr
Zapomniałam dopisać ze mam wielką ochotę na seks analny z nim :)

Gość Paanter  TEN PRAWDZIWY
Ej Panterr dzięki za pomoc, jestes naprawde pomocny i uprzejmy. i nie dopisuj mi tu tekstów których nie pisałam a jak juz napisałes to nie nie mam ochoty na seks, czytaj wyżej o co mi chodzi ....