Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale te samotne matki i stare panny są żałosne

Polecane posty

Gość gość

uważają że są w dalszym ciągu takie z******te żylety i że to facet powinien się starać o nie a nie one o faceta... zrozumcie że przegrałyście życie i wasze akcje spadły mocno w dół i będą z wiekiem tylko tracić! teraz to wy musicie się uganiać za facetami bo przecież żaden nie będzie chciał dzieciatej i starej jak pełno młodych i bez bękartów lata po mieście

Gość gość
a może ktoś nie chce? Nie każda ma wściekliznę macicy jak ty i nie może żyć bez drąga między nogami. A stare żonki też szybciutko mogą zostać wymienione albo przynajmniej zdradzane, a bycie z kimś żeby tylko nie być samą albo jeszcze przy niewiernym mężu - to dopiero żałosne, gorzej nie można przegrać życia :)

Gość gość
potrzeba chłopa który zapewni poczucie bezpieczeństwa kobiecie i jej potomstwu jest najwyższą potrzebą kobiety - dlatego takie jak ty 10 000 lat temu zbyły wpieprzane przez tygrysy i watahy wilków pokonywał je mróz itd gadanie przez baby że nie potrzebują chłopa jest po prostu nie naturalne :)

Gość gość
i dodam jeszcze że te co twierdzą że są samowystarczalne i nie potrzebują do niczego faceta mają coś z głową nie halo ;)

Gość gość
Skoro nie widzisz różnicy miedzy starymi obrzadkami/wierzeniami/tradycjami i możliwościami życiowymi a obecnymi to rozmowa z tobą jak ze ślepym o kolorach. Czasy sie zmieniły i pojmij wreszcie ze kobiety teraz żyją inaczej: -seks to nie problem -praca to nie problem -zalatwiene niańki/babci do dziecka żaden problem wtedy może iść poimprezować -cieknący kran-wezwie fachowca co wcale nie oznacza ze ze ten fachowiec jest jej potrzebny non stop/niech naprawi i wypier/da;la $$ i żegnaj Gienia -prawo jazdy nie problem i kupno samochodu Gdzie sobie niby kobieta nie poradzi w tych czasach w Pl?

Gość gość
raczej te co potrzebują są żałosne, jest XXI wiek, no ale ja pracuję, nie musi mnie chłop utrzymywać :D I moją najwyższą aspiracją nie jest rozłożyć nogi żeby mi dziecisków narobił, a potem "dumnie wypinać brzuszek", bo to wielkie osiągnięcie, dać sobie bachora zrobić :D jesteś pewnie przegraną mężatką z tłustymi włosami i wielką dupą, więc tu wylewasz żale, idź lepiej męża przypilnuj, bo jak ma takie babsko w domu to pewnie już coś posuwa na boku :D nara

Gość gość
raczej te co nie potrzebują są żałosne wy zapominacie że postęp technologiczny nijak się ma do naszych decyzji które są podejmowane pod wpływem emocji a nie logiki a emocjonalnie w dalszym ciągu siedzimy w jaskini i 200 lat postępu technologicznego od wynalezienia maszyny parowej po komputery nic w tej kwestii nie zmienią a ni też żadna feminazistka :)

Gość gość
na szczęście świadome gadanie i myślenie logiczne nijak się ma do podświadomego działania i potrzeb emocjonalnych jakimi są między innymi posiadanie chłopa przez kobietę ;)

Gość gość
up

Gość gość
Sraty,pierdaty...

Gość gość
nie sraty pierdaty tylko ewolucja a natury nie przeskoczycie hehe :)

Gość gość
Jesteście p******e zarówno ten który twierdzi ze facet jest konieczny jak i ta która chwali się tym że nie da sobie zrobić bachor. K...wa gimnazjum, albo zryta psychika

Gość gość
nie mieszaj samotnych matek ze starymi pannami, bo to dwie róż nice, samotne matki to są kobiety co na dziecko/ci łapały faceta, zaś stare panny to sa kobiety które byle jakiego chłopa nie biorą, to sa wymagające kobiety nie to co samotne matki lub mężatki biorące byle co, najważniejsze, ze jest chlop

Gość gość
a dla mnie -seks to problem, bo za bardzo się wstydze swojego ciała -praca to problem, bo zarabiam 1200 -zalatwiene niańki/babci do dziecka to problem, bo jak można się domyśleć, nie stać mnie na niańkę, a matka mieszka na drugim końcu Polski -cieknący kran-wezwie fachowca, który mi weźmie 5 dych za dokręcenie, przypominam, że zarabiam 1200 -prawo jazdy to problem, bo ja się do tego nie nadaję, jestem zbyt gapowata i kupno samochodu też problem, bo nie ma za co

Gość gość
Czymże jest człowieczeństwo: świadomością ze jesteśmy najbardziej swiadomym rozwiniętym inteligentnym zwierzęciem, czy świadome niszczenie w sobie resztek zwierzęce ości ( rozmnażanie sie) bez której jako gatunek nie przeżyjemy.

Gość gość
Do tekstu poeyzej: Matka natura jest idealna i stwierdziła że niektórzy nie powinny się rozmnażać. Jeszcze że dwa pokolenia i feministki wyra, a b ich miejsce zajmą muzułmanki rodzące po kilkoro dzieci i wtedy wszystko wróci do mordy, później muzułmanki zostaną feministki i znowu historia się powtórzy. Natura

Gość gość
"...to sa wymagające kobiety..." które są stare i z racji tego że cierpiały na manie wybrzydzania zostały same i nikt już ich nie będzie chciał :)

Gość gość
"Matka natura jest idealna i stwierdziła że niektórzy nie powinny się rozmnażać. Jeszcze że dwa pokolenia i feministki wyra, a b ich miejsce zajmą muzułmanki rodzące po kilkoro dzieci i wtedy wszystko wróci do mordy, później muzułmanki zostaną feministki i znowu historia się powtórzy. Natura" w końcu wygrywa najsilniejszy a postępowe kobiety zachodu są mega słabe :P