Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety nie mają uczuć

Polecane posty

Gość gość

lecą na roochaczy bo myślą tylko o zabawie wolą zjadać arabskie stolce niż wyjść za mąż za kochającego, uczciwego wiernego faceta

Gość gość
Wole zjadać arabskie stolce za słuszna zapłatę niż być z jakimkolwiek pustym facetem.

Gość gość
smacznego :D pełna kobieto (nie powiem czego)

Gość gość
Mają wielkie pokłady uczuć:) Czasem są to uczucia negatywne, zalezy na jakie facet sobie zasłuży;)

Gość gość
Ja po wielu latach (mam 32 lata) stwierdzam ze naprawde leca tylko na wyglad. Pamietam co sie dzialo na studiach i co bylo po nich. Nawet na pieniadze tak nie leca jak na wyglad. Facet moze miec kase pozycje ale jezeli nie ma wygladu to one beda go tylko traktowac jak skarbonke a marzyc o innym

Gość gość
Wątpie, każda szuka urody na podobnym poziomie do swojej, natomiast faceci zawsze chcą najpiekniejsze

Gość gość
Wierutna bzdura. Z tego co zaobserwowalem kobiety daza do zdobycia najatrakcyjniejszego faceta w danej grupie. Czy jest brzydka czy ladna wszystkie uderzaja do jakiegos wiodacego jednego atrakcyjnego faceta. Nie ma wcale tak "ze kazda szuka kogos dla siebie" tylko zawsze kilka walczy o jednego typa innych olewajac. Miliony razy to obserwowalem. Jest takie powiedzenie u ewolucjonistow oddajace nature tej zaleznosci. To wulgarne stwierdzenie ale nie mija sie z prawda. Mowia oni:" jeden ***** 10 kobiet, 9ciu nie ***** zadnej". Niestety ale taka jest prawda

Gość gość
Robicie dokładnie to samo, jedna atrakcyjna kobieta i wszyscy faceci daza do zdobycia jej.

Gość gość
a potem się dziwią że tego jednego roochacza z 10 facetów znaleziono z poderżniętym gardłem, 9 podejrzanych, który zabił? Przeważnie najsłabszy psychicznie. najsłabszy zostaje odstzrelony, zostaje ich 8 .. i znów jeden ***** reszta patrzy, w końcu jeden ginie i tak to leci aż zostanie ich dwóch .. a że minimum dwóch facetów jest wymaganych aby potomstwo miało nieskażone geny to jakoś się ze sobą dogadają

Gość gość
Nie zgadzam się z przedmówcą. Miałam niezbyt przystojnego męża. Nawet kazdy się dziwił. I to on zostawił mnie po wielu latach. Do końca go kochałam i nigdy nie patrzyłam na wygląd. U faceta najważniejszy jest rozum. I sposób bycia. Męski.

Gość gość
Faceci za to lecą na piękno wewnętrzne :D Jakoś trudno spotkać przystojniaka z brzydką, niż brzydkiego z ładną. Kobiety przeważnie są atrakcyjniejsze od swoich partnerów.

Gość gość
"Kobiety przeważnie są atrakcyjniejsze od swoich partnerów." Dawniej tak bylo, obecnie niekoniecznie.

Gość gość
Jakoś nigdy nie widziałam brzydkiej kobiety z przystojniakiem, albo atrakcyjniejszym od niej.

Gość gość
w sumie kładę na to jakie mają uczucia. ważne by nogi rozłożyła. uczucie pożądania kasy przez nie pozwala mnie je wyróhać i popędzić , a one głupie wierzą w obiecanki. hahahahahaha