Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieluszki tesco loves baby

Polecane posty

Gość gość

czy uzyacie tych pieluszek i jestescie zadowoleni mieszkam koło tesco i pasowały by mi jesteśmy po pampersach jedynkach i przechodzimy na rozmiar 2 kupić je? czy może inne? A może zostać przy pampersach niedaleko jest tez rossmann to może te z rossman? Biedronka jest troche dalej to nie wiem czy bedzie sie nam chciało isc po Dadę? Może raz dla przetestowania Co radzicie?

Gość gość
Nie wiem jak jest teraz, ale kiedyś były dość dobre. Jeden minus miały taki, że nie miały elastycznych boków, ale nie odparzały i nawet chłonne były. Kup paczkę i sama zobaczysz, drogie nie są więc jeśli nie spasują nie będzie szkoda wyrzucić ;)

Gość gość
powiem tak - u nas tylko pampers wchodzi w gre - po innych mlody ma odparzenia :/ ale to kwestia wypróbowania. jeszcze nie mial odparzen po dada, ale te mtrzeba czesciej zmieniac bo sa mniej chlonne i zdarzało nam się, że pomimo dobrze założonej pieluchy przelało się przy pierwszym sikaniu.

Gość gość
A umnie były po nich giga odparzenia. Są niemiłe w dotyku. I nie mają elastycznych boków. TO już lepiej wypróbuj Babydreama, są przynajmniej z bawełny, a nie najtańszej ceraty.

Gość gość
A u nas się sprawdziły. Co prawda używamy pampersów, bo mimo wszystko są najlepsze, ale jak czasem w Tesco nie ma ich w promocji (w tych wielkich pudłach), to kupuję te Tesco loves baby.

Gość gość
Bardzo dobre! Cala seria taka jest, poza Gaga. Podobne do Pampersow, tak samo cienkie i elastyczne. Do tego jedna z ladniejszych szat graficznych na rynku (taka typowo brytyjska). Pull-upy tez maja super. No i chustki, poza tymi tanimi Value, platki kosmet., patyki do uszu niemowl., wkladki laktacyjne (pakowane w chigieniczne folijki po 2 szt.), worki zapachowe na pieluchy, posciel niemowleca F&F, ciuchy, niektore zabawki. Polecam.

Gość gość
Jeszcze tylko dopisze, ze ja uzywalam od rozm. 3. Rozmiar 2 widzialam, ale nie testowalam. Jest tak samo cienki i elast. jak wyzsze rozmiary, ale ma ubozsza grafike (prawie cale biale z malutka fioletowa aplikacja przy pasie). Przynajmniej tak bylo 2 lata temu. Teraz nie wiem.

Gość gość
nowa wersja tesco - rewelacja!