Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy poroniłam!!!!!!!!!!????

Polecane posty

Gość gość

boże nie wiem co się dzieje , wczoraj bolała mnie bardzo głowa z tyłu potem zesztywniał kark dzisiaj nie boli choć troszkę pobolewa ... mam luźniejsze stolce i lekki ból krzyżów , mam początki ciąży .. piersi praktycznie mnie nie boli czasami jak mocniej dotknę , żyłka na piersiach robi się jaśniejsza prawie niewidoczna ... o czym to może świadczyć? czasami pobolewa mnie podbrzusze...

Gość gość
A to teraz ból głowy oznacza poronienie?

Gość gość
Ból głowy z tyłu najczęściej świadczy o skokach ciśnienia, ja miewam taki często a w ciąży nie jestem. Co do bóli krzyża i brzucha... dwa razy byłam w ciąży i dwa razy bolało - nie poroniłam. Żadnych żyłek nie oglądałam, nie mam pojęcia o co chodzi ;-) Jeżeli się niepokoisz albo zaczniesz plamić to pojedź na dyżur do szpitala albo do swojego lekarza i poproś o konsultację, może coś się dziać i trzeba się wspomóc lekami.

Gość gość
nie musi oznaczać poronienie ale czytałam że zatrucie ciążowe .......objawy jakie mam to mnie niepokoją.......

Gość gość
to jedz na ip a nie sie tu zalisz, tu ci nikt diagnozy nie postawi, taka prawda.

Gość gość
To może zamiast siedzieć przed komputerem i czekać na internetowa diagnozę jedz do szpitala?

Gość gość
Zatrucie ciazowe nie wystepuje na poczatku ciazy. Pobolewania w podbrzuszu sa normalne. Dopoki nie krwawisz nie masz co panikowac.