Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet, wesele jego siostry, zaproszenie.

Polecane posty

Gość gość
to jakas sciema. ty wogole jestes dziecko nie dziewczyna. potem zaprosza cie na obiad albo swieta tez nie pojedziesz bo przeciez moze zaprosza kogos kto ci nie pasi albo siostra cie jego bedzie krytykowac. TCHORZ I NIC WIECEJ twoj chlopak juz niedlugo cie oleje bo z taka dziewczyna to wstyd sie pokazac a raczej nie pokazac bo ty nigdzie z nim nie chodzisz. Wy tylko w domu siedzicie bo jeszcze nie daj Boze kogos spotkacie i musialbys sie odezwac

Gość gość
Jego siostra ma racje. Pewnie jego była normalna jest a ty psychiczna co zreszta tu potwierdzasz wiec nie dziwne ze wolalaby ich razem zobaczyc niz ciebie. Oczywiscie moglabys pokazac kto tu rządzi ale jestes za glupia i za cienka. Masz w doopie swojego chlopaka a on ciebie. Wasz zwiazek to zwiazek przedszkolakow a nie dorosłych ludzi

Gość gośćmmmm
Dziewczyno idź na to wesele i pokazuj wszystkim jaka jesteś szczęśliwa a ta ex olej. Ja byłam w sytuacji gdzie mój chlopak (teraz mąż) był świadkiem na ślubie a jego była swiadkowa . Z premedytacją wzięli go na świadka bo chyba myśleli ze mój mąż na nią poleci znowu a mnie kopnie w d**e , zdziwili się bo my jesteśmy już 5 lat po ślubie a była dalej sobie życia nie może ułożyć. Mówię Ci idź i się nie przejmuj ale jemu powiedz ze widziałaś zaproszenie. ..!!!!!!

Gość gość
Nie chce isc, niech nie idzie. Jak ma sie tam zle czuc i psuc swoim humorem zabawe innym, to lepiej, by zostala w domu. A chlopak przypomni sobie mile chwile z byla i na spokojnie podejmie decyzje, ktora kobieta jest mu blizsza i z ktora bedzie szczesliwszy i spelniony w zyciu.

Gość gość
nie k...a bycie razem to faktycznie nie jest pokazywanie sie na weselach :D:D:D powiedz to twojemu facetowi jak dostaniesz zaproszenie od kolezanki na slub a on ci odmowi juz k..a widze twoja reakcje muhaha debilka pieprzona :D

Gość gość
chyba zadna normalna podkreslam "NORMALNA" kobieta nie puscilaby faceta w takiej sytuacji na wesele. ALbo ze mna albo wcale ale autorka chyba nie wie jak zerwac z chlopakiem i chce by problem sie sam rozwiazal

Gość gość
tu nie można powiedzieć albo ze mną, albo wcale, bo to nie jest ślub kolegi tylko siostry. nie doczytałam się ile ze sobą chodzicie. trzeba umieć się komunikować, powiedz prosto, przez przypadek zobaczyłąm zaproszenie, a prawda jest taka, że powinien ci je pokazać i powiedz, jeśli mam jechać mam dostać zaproszenie i KONIEC TEMATU.

Gość gość
ona nie musi dostac zaproszenia. Jest osoba towarzyszaca i to gosc ja zaprasza, a nie para mloda.

Gość gość
dokladnie ona jest obca osoba dla jego siostry . ona jest os. towarzyszaca i to on zaproszony wybiera z kim jedzie

Gość gość
to wszystko jest bardzo dziwne, od roku chodzicie i jego siostra cię nie zaprosiła, tylko jego byłą, a jak wygląda sytuacja z rodzicami chłopaka?

Gość gość
Jego rodzice mnie lubią. Widujemy się dość często. Jego siostra mnie nie zna, bo mieszka na stałe w Turcji i nie było okazji przez ten rok się zobaczyć. Czy jestem dziwaczką? Może. Być może nie zachowuję się najlepiej, nie chcąc jechać, ale po mojemu jego siostra zachowała się po świńsku. Po co prosi byłą dziewczynę? Nie są przyjaciółkami, a jedynie się lubią, mogła zatem sobie darować i nie prosić ją na ślub. W przyszłości, jeżeli będziemy małżeństwem, nie będę odstawiała cyrków i odmawiała wizyt rodzinnych, bo to już będzie inna sytuacja.

Gość gość
To ta jego siostra jakaś szurnięta jest albo nie wie że jesteście razem a była już dla brata nie istnieje

Gość gość
Wie, że jesteśmy razem. P. jej o tym mówił, zresztą rodzice także.

Gość gość
To chciała zaoszczędzić na znaczku i zaproszeniu :D Wyjaśniłas z facetem o co chodzi z tym zaproszeniem?!! Idź dziewczyno bo tylko byłej zrobisz satysfakcję

Gość gość
szurnieta to jest autorka a nie siostra. Ona ma prawo na swoj slub zaprosic kogo chce. A ty o slubie to nawet nie marz kretynko. Kobieta ktora mowi ze jakby jej chlopak stwierdzil ze z bylą byl bardziej szczesliwy i odszedl to ona by sie jeszcze cieszyla jest PORYPANA. Tak napisalas. Masz swojego chlopaka w doopie i gadaj sobie co chesz a ja i tak wiem ze to PROWOKACJA nie ma takich idiotek na swiecie

Gość gość
nie wiem po co zalozylas ten temat skoro i tak cie goowno obchodzi co ci ludzie pisza i nie zamierzasz isc

Gość gość
Po to założyłam, bo chciałam poznać opinie innych. Połowa dziewczyn udzielających się w temacie jest strasznie agresywna, napastliwa i nawet nie doczytuje do końca tego, co ja piszę. Mówisz poprzedniczko, że siostra ma prawo zapraszać kogo chce i cytuję: "szurnieta to jest autorka a nie siostra. Ona ma prawo na swoj slub zaprosic kogo chce. A ty o slubie to nawet nie marz kretynko. Kobieta ktora mowi ze jakby jej chlopak stwierdzil ze z bylą byl bardziej szczesliwy i odszedl to ona by sie jeszcze cieszyla jest PORYPANA. Tak napisalas. Masz swojego chlopaka w doopie " Nie pcham go w ramiona byłej, bo wiem, że i tak do niej nie pójdzie, bo ostro mu się dała we znaki. Gdyby się jednak okazało, że woli inną, to przecież bym go siłą nie zatrzymała, a że kocham, to życzyłabym mu wszystkiego co najlepsze. A ty zluzuj trochę, bo kto zechce taką agresywną babę?

Gość gość
dziś a ty byś poszła na ślub i wesele do kogoś kto cię nie zaprosił?

Gość gość
nie ja kazalabym a zreszta sadze ze normalny facet by to wyjasnil sam nie musialbym go prosic ale ty masz doope nie faceta. Jak pojedzie sam to znaczy ze macie w doopie

Gość gość
Oj leki chyba przestają działać. Szybciutko łyknij kolejne, bo już nie sposob z tobą normalnie dyskutować :D

Gość gość
Moj brat by w takiej sytuacji w zyciu nie pojechal na zaden slub. I byla w naszej rodzinie podobna sytuacja. Raz dostal zaproszenie na siebie bez os. towarz. chociaz wszyscy wiedzieli ze ma narzeczona wiec nie pojechal proste. I niewazne czy to siostra brat czy kuzyn. Trzeba troche szanowac tez gosci. A twoj facet skoro nie wyjasnil tego i pojedzie sobie sam bez zadnego ALE znaczy ze ma cie gdzies ale zreszta ty go tez wiec na jedno wychodzi

Gość gość
nie sprowokujesz mnie, tepe idiotki tylko takie komentarze moga napisac, wez leki, albo wypomniec bledy to tez stala taktyla jak juz sie nie ma nic ciekawego do powiedzenia

Gość gość
Jejku, dziewczyny. Pisałam wam, że on chce, abym z nim pojechała. W każdym razie uważam, że zrobiłby świństwo, gdyby do własnej siostry na ślub nie pojechał przez wzgląd na mnie...

Gość gość
No niestety jeśli facet myśli o tobie poważnie to powinien obrazić się na siostrę za taki numer i nigdzie nie jechać

Gość gość
a świństwo to zrobiła siostra bratu jesli z byłą już go nic nie łączy

Gość gość
Jak się obrazi, będę miała wyrzuty sumienia niestety. Jak naprostuje sytuację, to i tak będzie mi głupio jechać. Same problemy w tym życiu.

Gość gość
Brat powinien dostać zaproszenie z osobą towarzyszącą i to on wybiera z kim jedzie na wesele siostry, a nie siostra mu narzuca partnerkę

Gość gość
a co cie obchodzi czy zrobi swinstwo siostrze czy nie??? a ona jak zrobila swinstwo to okej jemu ?? to chyba on decyduje czy jedzie do niej nie TY. moj brat napewno by sie za taki numer nie tyle obrazil co wogole nie ma szans by pojechal. Ale on swoja dziewczyna (dzis juz zone )szanuje. Nawet jakby ona mu powiedziala JEDZ SAM to i tak by nie pojechal

Gość gość
Rozmawiałaś już ze swoim facetem? Co on mówił?

Gość gość
Rozmawiałam i mówił, że już wszystko z siostrą wyjaśnił. Przyznałam się, że widziałam to zaproszenie. Niby po sprawie, bo ma wysłać jeszcze raz wersję "poprawioną", ale niesmak pozostaje. Nic dziewczynie nie zrobiłam, nie znam jej nawet, na oczy nie widziałam, a ona już przeciw mnie jest.