Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uplawy z krwia lub brazowe

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie a mianowicie. Ostatnio miesiaczke mialam 9 lutego w tym czasie bylam za granica u chlopaka i wypadlo ze kochalismy sie w dzien plodny oczywiscie z zabezpieczeniem i stosunek przerywany. Moje cykle zazwyczaj wynosza 29-35. Wlasnie po powrocie zauwazylam sluz z krwia i mam do tej pory czasem jest on brazowy.Dostalam" niby okres " ale on trwal z dwa dni potem przerwa sluz z kriwa i znow niby okres. Zrobilam test 11 marca lecz on wyszedl negatywny. Jestem umowiona do gina ale bardzo mocno denerwuje sie bo nie wiem co to moze byc. Wczesniej zostala wykryta u mnie nadzerka . A takze odczuwam pieczenie i swedzene oraz bol jajnikow. Czy to sa jakies zaburzenia hormonalne czy moze zwiazane cos z jajnikami.?

Gość gość
Ktos podpowie ?

Gość gość
Najprawdopodobniej jest to grzybica. Zrób test z apteki i będziesz wiedziała.

Gość gość
Nadżerka może dawać różne objawy-plamienie i pławy też. Na pieczenie i swędzenie pomoże Ci krem Clotrimazolum i dopochwowo Lactovaginal przez co najmniej tydzień. Spokojnie czekaj do wizyty u lekarza bo musi zbadać przyczynę tych objawów.Na tym etapie test powinien wyjść pozytywny, więc ciążę możesz wykluczyć.