Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem w idealnym związku

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoją dziewczyną juz prawie dwa lata. Pół roku temu cos juz zaczelo sie psuć. Nawet seks nie sprawiał takiej przyjemności. Jeszcze pół roku temu uważałem że chce spedziec z nią całe życie. Ona teraz często ma wybuchy złości. Często sypie mi wyzwiskami ale ja to wytrzymuje tzn. tak było do tej pory, ale powoli zaczynam pękać. Co mam zrobic ?

Gość gość
zakończyć ten nieudany związek

Gość gość
o to chodzi że on jest udany tylko w ostatnim czasie jest kryzys

Gość gość
widocznie tolerowała twoje zachowanie a teraz już nie wytrzymuje o co są kłótnie? może po prostu zacznij ją słuchać a w tedy odkryjesz co nie tak robisz

Gość gość
idealny chyba nie był, słuchałeś tego co mówi? może próbowała ci coś ważnego powiedzieć, ty to olewałeś w końcu nie wytrzymałą i masz efekty??

Gość gość
pieprzy się od roku w dwuletnim związku...faktycznie udany

Gość gość
Oczywiście nie uważam że jestem idealny, ale naprawde sie starałem. Pytam się jej czemu te kłótnie a ona nigdy nie chce powiedziec o co chodzi. Przyznaje się ze raz gdy wpadla w szał i zaczela mnie bić to odmachnalem i lekko ja uderzylem w ręke. Ona mi to ciągle wypomina a jak ja mowie cos o jej zachowaniu co mi się nie podoba to hmmmmm... kłótnia

Gość Zizzu
I to ma byc ten idealny , wspaniały związek ? Dziewczyna pokazuje swoją prawdziwą twarz jest agresywna i wulgarna ( sam przeczytaj co napisałeś ) i nie komunikatywna. Za kilka lat obudzisz sie przy zrzedliwej , foszastej dziuni. Poszukaj dziewczyny miłej i z sercem :o

Gość gość
Lecz kiedyś była strasznie kochana, nie moglismy bez siebie wytrzymać było jak w bajce, ja ciagle mam nadzieje ze bedzie jak kiedys. Trudo mi jest zerwać

Gość gość
Nie , nie będzie jak kiedyś . To co było nie wróci , będziesz sie starał ona moze tez lecz piwo sie juz wylało :(