Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Wasze niecne sekreciki

Polecane posty

Gość gość

Ludzie! Wypisujcie swoje grzeszki, sekrety do których nikomu byście się nie przyznali , jesteśmy tu anonimowi :P Na rozgrzewkę ja zaczynam : - zawsze jak u kogoś jestem w toalecie to kradnę wkładki higieniczne - uzywam sztyftu pod pachy mojego chłopaka, bo mój za krótko trzyma - wycieram gile o spód stołu - kiedyś w sklepie szarpalam się z babką o bluzkę, kiedy wygrałam weszłam do przymierzalni i naplułam do rękawa po czym jej oddałam, bo stwierdziłam zły rozmiar - śmieje się w myślach z mojego faceta, że ma małego -w każdy piątek na sobotę nawale się do upadłego i śpię u jakiejś co dopiero poznanej osoby - kiedyś w gimnazjum zasralam cały kibel ( jedna toaleta damska na całą szkołę) i uciekłam - wylądowałam w pace na 48h - jak miałam 7-8 lat to kradlam notesiki ze sklepów i kinder niespodzianki - za małolaty wbiłam sąsiadce szybe w aucie burakiem ( nie auto było celem lecz kolega) i ucieklam - lubie sobie czasem siku zrobić do wanny albo basenu - wysmarkalam się kiedyś koleżance w koszulkę jak nie widziała i odłożyłam spowrotem do szafki - wyzywam moją młodszą siostrę na ask fm JAK COŚ MI SIE PRZYPOMNI TO DODAM :)) ZACHĘCAM DO PISANIA! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować