Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń z byłym?

Polecane posty

Gość gość

Przyjaźń z byłym facetem - czy to możliwe wg was? Znalazłam się w takiej sytuacji i nie bardzo wiem co o tym myśleć. Od rozstania minęło kilka miesięcy, a my... no właśnie. Codziennie się ze sobą kontaktujemy, dosyć często spotykamy. Może ktoś z was był w podobnej sytuacji?

Gość gość
uwierz, to nie przyjaźń

Gość gość
Tak i ja myślę, przyjaźń damsko - męska nie istnieje

Gość gość
skończy się na seksie, a potem na płaczu

Gość gość
Czyli generalnie uważacie, że każde z nas na coś liczy w tej relacji?

Gość gość
możliwe, że po prostu brakuje wam towarzystwa, ale to się źle skończy. z jakiegoś powodu się rozstaliście i najwyraźniej wcale tak dobrze się nie dogadywaliście

Gość gość
Jest możliwa, nawet po rozwodach, kiedy emocje opadną a każdy poukłada sobie życie ludzie potrafią się przyjaźnić, zwłaszcza że jednak mają jakieś wspólne cechy, które ich połączyły kiedyś. Tylko nie wydaje mi się, żeby akurat to był ten przypadek :)

Gość gość
gracie oboje a tak naprawdę każde z was chce coś ugrać,pochwalić się ,zaimponować każde z was lubi rozwiązłe zycie

Gość gość
Czyli konkretnie mówiąc, waszym zdaniem oboje coś jeszcze do siebie czujemy albo po prostu czujemy się samotni i szukamy towarzystwa? Jestem już strasznie pogubiona i skołowana sytuacją w jakiej jestem...

Gość gość
inaccessible89 i to jest przyjaźń taka bez podtekstów? Jak wyglądają wasze relacje?

Gość gość
Czy oboje czujecie - nie wiemy. Ale, że każde chce coś na tym zyskac poza niewinną przyjaźnią, jak to ktoś napisał - to bardzo prawdopodobne. Ty byś chciała do niego wrócić (to jasne). Być może on chce tego samego, a może chce tylko zaruchać, może chce się dowartościować, może żal mu dupę ściska że możesz kogoś mieć i trzyma rękę na pulsie. Różnie może być.

Gość gość
Inicjatywa zawsze jest po jego stronie i zasadniczo to jemu chyba bardziej zależy niż mi żeby ten kontakt utrzymywać. Byliśmy razem kilka lat, może dlatego tak trudno jest odciąć się całkiem od tego co było... Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Gość gość
A kto z kim zerwał?

Gość gość
Ja z nim..

gość dziś - Obawiam się, że z podtekstami z jego strony. Ale z drugim byłym się kumpluję, tym razem bez podtekstów. Natomiast nie jest to przyjaźń, kontakt mamy dość skąpy.