Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki bukiet wybrać

Polecane posty

Gość gość

kochane proszę o radę, ślubuję za rok w czerwcu planuje żeby moje dodatki były w kolorze pudrowego różu. kwiatek we włosach bukiet buty. i teraz mam taki dylemat czy bukiet typowo w pudrowy różu czy z dodatkiem jakims?Co myslicie?bukiet chce mieć z róż czy połączyć go jasnym kolorem? jeżeli tak to jakim żeby wszystko ładnie pasowało sukienkę będę miała białą, czy może całość zrobić w pudrowym różu pomóżcie co wybrać

Do sukni jasnych (ecru, białych) najlepiej pasują bukiety w zdecydowanych, kontrastowych kolorach. Warto też łączyć kolorystykę ciepłą z ciepłą i chłodną z chłodną (bo jak wiadomo ecru i biel nie występują tylko w jednych odcieniach) Lepiej, żeby nie wszystko było w tym samym kolorze.

Gość gość
czyli co proponujesz? jakie połączenie?

Gość gość
czyli jakie rozwiązanie z tym moim bukietem proponujesz?

Gość gość
Rok wczesniej planujesz bukiet?? Ja mam ślub w tym roku w czerwcu i dopiero teraz zacznę się zastanawiać nad bukietem.

Gość gość
No a co w tym złego ze planuje bukiet, przecież jeszcze nic nie zamawiam tylko sobie myślę nad kolorem i rodzajem. ha lubię mieć wszystko na spokojnie zaplanowane i przemyślane u mnie kolor przewodni to pudrowy róż więc chce się doradzić w sprawie kwiatów

Gość gość
Ja w tym roku ślubuje a w zeszłym już sobie szukałam różnych dodatków także to nic złego :-P teraz na przestrzeni czasu widze jak różne rzeczy mi się pozmieniały więc moim zdaniem warto z dużym wyprzedzeniem wertować internet, żeby się na spokojnie pozastanawiać i później nie żałować mimo że bukiet to tak naprawde błaha sprawa i mało kto na niego zwraca uwagę :-P ja mam suknie śnieżnobiałą i myśle o bukiecie w kolorach pastelowych :-) z eustomy, goździków i może jeszcze jakiś rodzaj dodam, jeszcze porozmawiam z Panią w kwiaciarni i coś wymyślimy. Ale orientacyjny bukiet już znalazłam :-)

Gość gość
ja też jestem właśnie tego zdania ze trzeba sobie wszystko na spokojnie przemyśleć sprawdzić a nie w najgorszym zamieszaniu przedslubnym gdzie na głowie jest tysiące innych rzeczy, więc teraz już warto się do tego przygotować.

Gość gość
ja też jestem właśnie tego zdania ze trzeba sobie wszystko na spokojnie przemyśleć sprawdzić a nie w najgorszym zamieszaniu przedslubnym gdzie na głowie jest tysiące innych rzeczy, więc teraz już warto się do tego przygotować.a ty z jednego kodu chcesz czy z kilku?i np w jakich kolorach pudrowego różu i beżu np?

Gość gość
ja też jestem właśnie tego zdania ze trzeba sobie wszystko na spokojnie przemyśleć sprawdzić a nie w najgorszym zamieszaniu przedslubnym gdzie na głowie jest tysiące innych rzeczy, więc teraz już warto się do tego przygotować.a ty z jednego kodu chcesz czy z kilku?i np w jakich kolorach pudrowego różu i beżu np?

Gość gość