Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjezdzaja do mnie pozyczyc pieniadze. Przeczytajcie.

Polecane posty

Gość gość

Siostra od mojego meza wczoraj przyjezdza do nas pozyczyc pieniadze. Nic strasznego i dziwnego na pierwszy rzyt oka. ALE. Podjezdzaja naprawde fajnym samochodem, gdzie wczesniej objezdzili pol rodziny aby sie nim pochwalic. I pytaja sie nas czy pozyczymy im 5.000 zl . Gdzies za po roku oddadza. Szok. Odpowiedzialam,ze musimy sie zastanowic :) O co tu chodzi? Czy to jest normalne? SZCZERZE? Jak ktos na takie glupoty smie podjezdzac do mnie o pozyczki? Bo chyba o to chodzi o pozyczke na splate samochodu lub jej jakiejs czesci. Uwierzcie mi zamarlam. CO Wy robicie,mowicie gdy mielibyscie taka sytuacje? Prosze o madre i subiektywne opinie. Bo moze ja zle mysle pod wplywem emocji. Niech ktos spojrzy na to obiektywnie i mi madrze odpisze.....PROSZE

Gość gość
pieniedzy,zony i samochodu sie nikomu nie porzycza!niech sobie ida do banku pozyczyc.

Gość gość
jesli nie macie, to powiedzcie, ze nie macie i nie pozyczycie. jesli mozecie tyle pozyczyc, to zaproponujcie podpisanie umowy, bo to duza suma jest. jak sie obraza, no coz..

Gość gość
jak nic na splate samochodu nie pozyczaj bo juz pewnie nigdy tych pieniedzy nie zobaczysz

Gość gość
stac ich na samochod i sie rozpychac nim to niech zaoszczedza na benzynie a nie jezdzic i pozyczac .Dlaczego do was po te 5000zl przyjechali? nikt im nie chcial pozyczyc wczesniej u tych co byli z wizyta???

Gość gość
moja kolezanka pozyczyla swojej siostrze 7000zl.moze 6 lat temu DO DZIS JEJ NIE ODDALA.NIGDY NIKOMU SIE NIE POZYCZA PIENIEDZY! niech sobie sprzedadza samochod,albo zaoszczedza.nie badz glupia-mysle ze maz sie nie "zlituje"i jej pokryjomu NIE "pozyczy"

Gość gość
A wiecie co jest najlepsze? Obydwoje pracuja za granica. Ja chyba sama nie dowierzam . Uwierzcie mi! Ale jakie jest ich myslenie???Maja przeszlo po 30 lat a tu TAKA SYTUACJA.

Gość gość
chca was wykorzystac.pozyczki sa w BANKACH powiedz im to.

Gość gość
Wszyscy jesteście p******i. Najpierw ci co prowokujaco podjezdzaja drogim samochodem i ci którzy boja się forsy pożyczyć rodzinie. Polacy są prymitywni

Gość Nellyyy
oni sa suma sumaru WYRACHOWANI I GLUPIO CWANI odmow ja tak bym zrobila

Gość Jakie to żenujące
Dobrze CI radzę, NIE POŻYCZAJ KASY! Potem będziesz miała nowego wroga w rodzinie i na bank, nie zobaczysz już pieniedzy.Miałam podobną sytuację.Kuzynka męża chciała od nas pożyczyć 8 tysięcy.Jednak przed tym zamierzałam z nią spisać umowę w 2 egzemplarzach u Notariusza..Już wtedy była nie zadowolona i strzelała fochy.Powiedziałam krótko, nie podpiszesz umowy, nie ma pożyczki.Strasznie się poczuła obrażona że jej nie ufamy! Męża zaczęła urabiać.Na szczęście mój mąż był za mną i mnie posłuchał.Po kilku latach dowiedziałam się że ma sprawę sądową za długi u sąsiadów.

Gość gość
rozumem dzieci ... glupi i pusci... chca miec wszystko ale nie wiedza sami co chca miec i do czego daza... tez znam takich... zenada

Gość pablokkks
Ostatnio byłem zmuszony wziąć chwilówkę, bo mi się przelew za zlecenie opóźnił i już po prostu bym tygodnia nie dociągnął na tym co mi zostało. Jak tylko dostałem przelew to spłaciłem pożyczkę, szybko to poszło, bez żadnych problemów. Ofertę wyszukałem sobie przez porównywarkę na stronie http://sowafinansowa.pl. Można sobie łatwo i wygodnie tam ustalić jaką kwotę się potrzebuje i jaki okres spłaty. Ja się załapałem na darmową pożyczkę, skorzystałem z promocji dla nowych klientów, także tyle co pożyczyłem tyle oddałem.

Gość caluuu
Na stronę http://lowcachwilowek.pl warto zajrzeć. Mają tylko świeże, ważne oferty i promocje w kilkudziesięciu firmach pożyczkowych. Jasna czytelna strona główna, gdzie już wszystkie oferty są w zasadzie pokazane, nie trzeba nigdzie przeklikiwać po info. Ostatnio wziąłem tutaj darmową pożyczkę na 3 koła i faktycznie musiałem oddać tylko tyle ile pożyczyłem. Bez jakiś opłat manipulacyjnych i innego naciągania na koszty.