Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o dziewczynach robiących zakupy z ojcem?

Polecane posty

Gość gość

chcą pokazać się w towarzystwie starszego, czy jedynie dybią na jego hajs? :O

Gość gość
żadna polka się nie przyzna :O co innego hiszpanka, francuzka albo arabka, te zwykle lubią tatusiowatych chłopca :O pomijam brytyjki polskiego urodzenia świadomie :O

Gość gość
to nie ojciec tylko sponsor :P

Gość gość
haha,bywam czasem z ojcem w galerii,kiedyś pomagał mi w kupowaniu butów,niektórzy faceci dziwnie sie na nas patrzyli,pomyslałam z rozbawieniem,że pewnie nie przyjdzie im do głowy,że normalnie sobie przyszłam z ojcem do sklepu,że to koniecznie musi być mój facet :D taki dużo starszy,tak jakby to coś dziwnego było,że córka z ojcem na zakupy chodzi.

Gość gość
tez to zauwazylam, ze jak chodze z ojcem to ludzie sie czasem krzywo patrza :D na dodatek moj tato wyglada jak jakis Arab lol

Hehe :-) Jak ja idę z Córką to celowo czasem złapiemy się za ręce, dopiero wtedy zaczyna się prawdziwy ubaw.

Gość gość
Lubię chodzić coreczkimi na zakupy, wysokie,ładne laski. One tez nie maja z tym problemu. To prawda ,często spotykamy wtedy ludzi którzy wpatruja się w nasze twarze. Co myślą to ich..

Gość gość
zawsze ciuchy kupowałam tylko z ojcem. Mama jest fajna, ale tata ma o wiele lepszy gust. Doskonale potrafi dobrać dodatki, połączyć różne ciuchy w całość, wie co mi będzie pasowało do tych ciuchów co już mam. No i zmysł praktyczny, zawsze zauważy, że coś jest np. z kiepskiego jakościowo materiału. Poza tym, to mój tata, najbardziej i najdłużej kochany człowiek na świecie. Zawsze byłam córeczką tatusia i jest mi z tym bardzo dobrze, że mam takiego tatę.

Gość gość
Co mysle o takich dziewczynach? Ze sa normalnymi corkami, ktore nie wstydza sie wlasnego ojca, a innych maja w glebokim powazaniu:D

Gość gość
Hehehe, na zakupach to może nie, bo na zakupach mój tata zachowuje się jak mój tata i tyle, ale w sytuacjach gdzie np. pójdziemy razem na kolację albo np. spotkamy się w hotelu (a dzieje się to dlatego że często ma np. jakieś konferencje czy cholera wie co w moim mieście gdzie studiuję) to jest mu trochę głupio że ktoś mógłby sobie coś pomyśleć i specjalnie wtrąca jakieś 'tatusiowe" zachowania, żeby ktoś czegoś sobie przypadkiem nie pomyślał :D. Urodze to.