Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham, ale jestem zawiedziona płcią mojego dziecka :( Nie lubię kobiet !

Polecane posty

Gość gość

A będe miała córkę ;( Jakoś nie lubie kobiet. Tej ich próżności, oparcia swojej wartości na atrakcyjności fizycznej ( nie ukrywajmy, w życiu kobiety wygląd odgrywa wielkie znaczenie), tego, że są słabsze fizycznie, że tyle mówią ( większość wręcz to plotkary). Nie miała wiele koleżanek bo po prostu mnie męczyły i uciekałam od takich kontaktów. Dopiero z mężem fajnie spędza mi się czas. Marzyłam o synku, mąż też. Będzie córka...oj dziwnie będzie.

Gość gość
Biedne dziecko. Nie wie, na jaką złą matkę trafiło.

Gość gość
Nie p*****l, nie rob problemu gdzie go nie ma.

Gość gość
Jak wychowasz takie bedziesz miala, nie ma znaczenia co ma dziecko miedzy nogami.

Gość wifigdańsk
oj szkoda mi tego dziecka. potem bedzie przepraszac ze się urodziło. kochasz bo...? bo musisz a nie chcesz. jelsi ktos decyduje się na dziecko powinien szanowac to co los przyniesie. zastanów się.

Gość tyhthrth
Siebie też nie lubisz? Twoja córka będzie podobna do ciebie a nie "kobiet" świata. :classic_cool: Poza tym chłopcy są beznadziejni. Wiem to jako matka obserwująca rówieśników mojej córki. Gdzie np dwuletnie dziewczynki idą jak w dym, tam chłopcy w tym samym wieku chowają się za spódnice i mazgają. To znana prawidłowość i dotyczy i ludzi, i gatunków wyższych. Wychowuj córkę normalnie a będzie super. (Też miałam takie odczucia jak ty i długo nie mogłam się pogodzić że mam córkę a nie syna ale w praktyce okazało się że to czego się obawiałam, jest po prostu narzutem kulturowym a nie naszymi, kobiecymi cechami.

Gość gość
ty z 22:53 twoja córa bedzie szła w dym również ze wszystkimi chłopami we wsi i w d***la też przyjmie nie raz

Gość tyhthrth
Nie znam twoich wiejskich doświadczeń i naprawdę nie musisz tutaj uskuteczniać swoich wynurzeń. To dość obsceniczne. Mogę cię tylko żałować (mogę ale nie muszę bo twoje życie seksualne mnie nie interesuje).

Gość gość
Mialam identiko ale na szczescie mam syna. Jak widze te różowe rozwrzeszczane potwory to tylko sie w swoim szczęściu utwierdzam :) ale może twoja córka będzie taka jak ty i będzie ok?

Gość gość
mali chłopcy to mazgaje i skarżypyty :P

Gość gość
To ja się wypowiem jako ze pracuje w żłobku : Dziewczynki 1,5/2 letnie mówią, zazwyczaj odpieluchowane, świetnie wchodzą w interakcje w grupie rówieśników, zadko przechodzą problemy adaptacyjne, dużo szybciej opanowują umiejętności i wiadomości z zakresu kompetencji dziecka 2/3 letniego. Jak wychodzę z moją grupą na dwór mało który chłopiec założy sam najprostsze buty, dziewczynką musze tylko zapiąć kurtki! dodatkowo większość zaburzeń typu ; dysleksja, A Z, ADHD, Asperger dotyczą zazwyczaj chłopców i jest to udowodnione w psychologii rozwojowej ze chłopcy w momencie porodu mają słabsze połączenia nerwowe.... nas większość dziewczyn ma skrzywienie zawodowe i jak jest w ciąży zawsze chce dziewczynke bo wie że wczesnoprzedszkolny rozwój chłopca idzie z dużo większymi trudnościami

Gość gość
O matko. Nie lubisz kobiet. A siebie lubisz ? bo przecież jesteś kobietą. Jak sie czujesz lepsza od innych to córke też wychowuj na lepszą od innych. Proste.

Gość gość
Rozumiem Cię, autorko, ja też trzymałam się z daleka od koleżanek. Małe dziewczynki są rozdarte, pretensjonalne i po prostu podłe. Na szczęście będę miała syna

Gość gość
A ja chciałam mieć dziewczynkę i będę miała:)

Gość gość
a ja jestem autorką i piszę, że ten temat to zwykła prowokacja :) jak zwykle nie zawiodłyście i polałyście jad w swoją stronę, gratuluję :) kobieta kobiecie wilkiem :)

Gość gość
Jak kobieta moze nie lubic drugiej kobiety ? serio dla mnie to dziwne . Autorko zawsze mozesz oddać do adopcji i zrobic sobie chłopca:)

Gość gość
ten temat to PROWOKACJA a wy łykacie wszystko jak pelikany i kłapiecie dziobami :)

Gość gość
dziewczynki s obrzydzajace. chłopcy sa lepsi gatunkowo. fajnie autorka ze nie masz kolezanek dzieki temu mozesz slurzyc i dbac o meza, a to według religi obowiazek kobiety. Tak trzymaj sluż mezowi we wszystkim.

Gość gość
Ciesz sie. W przyszlosci nie bedziesz miec synowej.