Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Portale randkowe spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Witam, na portalu randkowym http://www.zakochajmysie.com.pl poznałam bardzo fajnego faceta piszę już z nim ze 2 miesiące i on chce się ze mną spotkać w realu tylko ja się trochę boje tego spotkania. Czy ktoś już z was spotykał się w realu z poznanymi przez internet osobami?

Gość bogdzio
A czego Ty się boisz? Chyba po to zakłada się konto na takich portalach, żeby prędzej czy później z kimś się spotkać, nie? Ja przynajmniej wychodzę z takiego założenia i nie rozumiem osób, które zakładają konto tylko po to, żeby sobie z kimś popisać przez internet, pooglądać sobie zdjęcia dziewczyn czy poflirtować, dowartościowując się w ten sposób. Fakt, że ja mam konto na mydwoje, a portale matrymonialne to jednak trochę coś innego i raczej dla ludzi szukających jakiegoś stałego związku, poważnej partnerki czy partnera. A w takim przypadku portal służy jedynie rozpoczęciu znajomości, a cała reszta rozwija się już normalnie, w świecie rzeczywistym. Ale nawet ludziom na zwykłych portalach randkowych dziwię się, jak unikają spotkań w realu. Moim zdaniem to trochę taka strata czasu, właśnie najfajniejsze jest to, że można poznać i spotkać nowe osoby. A przez internet to jednak wciąż są anonimowe osoby. Nie masz czego się obawiać, korzystaj z okazji. Wiadomo, zachowaj przynajmniej minimum ostrożności, dowiedz się czegoś więcej o osobie, z którą chcesz się spotkać. Ale nie widzę przeszkód, dla których miałabyś unikać spotkania.