Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

yebnięta laska!

Polecane posty

Gość gość

Boże jaka jestem wsiekła! sobota, mąż mówi, dzisiaj mamy męski wieczór u kumpla, oczywiście idzie sam, będą sami faceci, więc się zgadzam. Nie jestem zadowolona ale ok. dzwoni do mnie o 6, zabrakło piw. Dojezdzam pod wskazany adres(nie znałam wczesniej tego kolegi) wchodze z tymi piwami, patrze swieci się światło w jednym pomieszczeniu wiec mowie ze zgasze bo zapomnialo im sie zgasic na to wlasciciel "nie gas moja zona sie kapie" a ta lafirynda wychodzi z mokrymi wlosami i w szlafroczku, a ja mam isc do domu noż kuwa, polozylam piwa i wyszlam. Nie dość ze mial to byc meski wieczor i maz zabronil mi isc, a ona jakos mogla zostać!to do tego wiedziala ze bedzie w domu z trzema! obcymi facetami inie przeszkodzilo jej to w tym zeby sie kapac, kiedy w domu sa sami faceci! Na prawde czuje sie urazona, poniewaz mnie powiedzial ze beda sami faceci, aona sie jeszcze kapie kiedy wie ze sa obcy faceci w domu, do tego zonaci! nie znam jej, a juz jej neinawidze!!

Gość gość
NAPRAWDĘ weź się za studiowanie słownika. Rogaczką i tak jesteś, ale przynajmniej nie bądź analfabetką, na litość boską 🖐️

Gość gość
Naprawdę? Mąż dzwoni, że się piwo skończyło, a ty latasz po nie i mu dowozisz? Trochę to żałosne.

Gość gość
autorko, wiec właścicielka ma wyjść z własnego domu bo ty tak chcesz?... a Ty, poniżej, wypad nauczycielu.

Gość gość
chyba napisalam w czym ja widze problem, nie obchodza mnie wasze docinki. Ciekawe czy wy byscie sie nie wsciekly! meski wieczor a ona w domu siedzi!

Gość gość
a gdzie miala isc na ulice.

Gość gość
nie na ulice. Ale bylo mowione ze to meski wieczor, wiec chyba powinna zrozumiec o co chodzi, to chyba nie jest fair, ze my nie mozemy isc z mezami a ona mogla ze swoim zostac..

Gość gość
to mogłas tam zostac walnac browarka i by był mesko damski wieczor

Gość gość
autorka to jakaś dziwniara jest 🖐️

Gość gość
dlaczego jestem dziwna? bo nie rozumiem.. tak mialam zostać, kiedy oni mecz ogladalii ledwo zauważyli że wogóle weszłąm.. zresztą było powiedziane mi wczesniej ze to meski wieczor

Gość gość
lol latasz facetowi po browar i mu go dowozisz? :D a co do twojego problemu....no sorry, ale babka była u siebie i gdybym nie miała gdzie pójść, też miałabym gdzieś, że mąż chce mieć dom wolny. Gdy ja robię babski wieczór, a jego znajomi są zajęci i nie mogą się z nim spotkać, to też zostaje w domu. Najczęściej siedzi w drugim pokoju,czyta książkę i w niczym nie przeszkadza . Nie bardzo rozumiem w czym masz problem. Jej dom, może robić co chce.

Gość gość
na mecz patrzyli to jej nawet nie zauważyli, ale myślę że mógł cie wziąć, miała by babka towarzystwo, a tak się wynudzila z chlopami

Gość gość
Skoczysz i dla mnie po piwo???

Gość gość
Idź lepiej kopsnij piwo, zamiast fochy strzelać :D

Gość gość
tak jasne juz widze ze sie wynudzila! jeszcze sie kapala, wiedzac zeoni sa obok! specjalnie to zrobila, i nei chciala napewno mojego towarzystwa

Gość gość
powinna sie postawic na miejscu reszty zon, jak my się bedziemy czuly. My w domu aona z nimi, i jeszcze sie kapie przy nich.

Gość gość
lol

Gość gość
no co? a czy tak nie jest?moim zdaniemto zwykla kokietka

Gość gość
Jesteś dziecinna i twoje "problemy" też takie są. Twoje latanie na pstryknięcie męża jest natomiast zabawne i nieco żałosne :D Pozdrawiam

Gość gość
Ty jakaś nienormalna jesteś, jest u siebie i nie może się wykapać? Widać, że z nimi nie siedziała tylko poszła się kapac i poszła pewnie do swojego pokoju nakładac maseczki itd... to co że trzech chłopów tam byłjej mąz prtzestań na nią najeżdżać, jak do mojego byłego przychodzili koledzy to nie wnikałam jak się miałam wykąpać a co mnie to obchodzi jego goście a juz na pewno nie myślałam o żonach jak one się czują że ich mężowie siedzą u mojego byłego a one same w domu a ja z nim jestem masakra. Weź ty się palnij w ten łeb na prawde nie wierzę, że można takie problemy robic wex się od niej odwal i nie oberażaj jej. Następnym razem niech twój maż zaprosi kolegów do was i tez się wykąp może Ci się lepiej zrobi.

Gość gość
Moze GANGBANG robili :D

Gość gość
Ha ha ha ha chłopy siedzą a laska leci po browar a żona jednego z nich się relaksuje w wannie i ma w tyłku że im piwa brakło Ha ha ha ha a ta leci z jęzorem na wierzchu i jeszcze ma żal że tamta w domu została bo powinna iść na łąwce pod blokiem poczekać i jeszcze piwko donosić ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Autorka to pewnie taka jędza co dziobem memla i ma wiecznie problemy i pretensje i nikt nie chce przychodzić do jej męża, a tamta zonka pewnie spoko nie wtrąca się i daje chłopakom spokojnie posiedzieć, dletego u niego zawsze zbiórka i męskie wieczory :)

Gość gość
Wracam tam, nie wytrzymam

Gość gość
GB na 100 % laska przygotowywala sie na impreze

Gość gość
Może ona im daje

Gość gość
Oni ja wala wszyscy tam.

Gość gość
teraz to Wy mnie obrazacie. Ja jej nie obrazam, tylko takie sa fakty, ja bym w zyciu sie nie kapala przy obcych facetach, majacych zony, do tego w szlafroku po domu chodzic... ciekawe dlaczego ta wielka lady,nie pojechala im po piwo skoro sobie w domu z nimi siedziala!

Gość gość
Idę na bank, że babka przeleci twojego męża :D Niektórzy mężowie lubią, jak ich kobieta sypia z innymi, a twój facet pewnie będzie bardzo chętny na ciupcianie jej, sądząc po twoim frajerskim temacie. Lepiej kup kolejne piwo i leć sprawdzić co u nich się dzieje :P

Gość gość
Bo ro nie zona tylko laska do pukania grupowego