Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

yebnięta laska!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Bo pewnie nie jest tak głupia jak ty, żeby latać po piwo. Nawet po twoich wpisach widać, że masz niewiele szacunku do siebie i zero zaufania do męża :P Pewnie i tak cię zdradza.

Gość gość
Jesteś w 100% pewna, ze to żona jednego z kolegów męża? jak dla mnie to dziewczyna jest wynajęta i przygotowywała się na niezłą imprezę z twoim mężem i resztą :D

A mnie zdziwiło jedno. Jeżeli mój facet chce męskiego wieczorku-ok. Dla mnie bomba. Ale jeżeli by zadzwonił, że im się piwo skończyło i ja mam je przywieźć, a później znów sobie iść -uznałabym, że palant z niego. :P

Gość gość
mam szacunek do siebie. Maz zapytal czy bym nie przywiozla, jesli nie mam ochoty to poprosi taksówkarza, aby ten im podrzucił. Ale w*****a mnie fakt ze ona sobie siedziala tam, a nie mogla impojechac, tylko sie jeszcze kapac przy nich.. szkoda slow

Gość gość
red-no wlasnie a ona mogla sobie siedziec, a to ze jest u siebie to nie zmienia faktu za ona moze a ja nie..

Gość gość
a ja autorkę trochę rozumiem..pewnie nikt nie mówił że to będzie męski wieczor tylko twój mąż sobie tak wymyślił by wyrwać się z domu bez Ciebie..napewno żaden facet by nie miał nic przeciwko jakby przyszedł tam z Tobą..tylko najwyraźniej nie chciał..i wiesz co ? nie pokazuj mu nawet że jesteś o to zła bo wyjdziesz na zazdrosną frustratke i tylko się od Ciebie odsunie mąż... poprostu bądź normalna jak wróci..jak gdyby nigdy nic sie zachowuj z tym że na następny weekend specjalnie weź się wystrój jak najlepiej potrafisz i zapowiedz że umowilas się z koleżanką i idziecie na piwko u poprostu wyjdź z domu założe się ze go to ruszy . tylko postaraj się wygladac naprawdę ślicznie ..i pójdź gdziekolwiek do znajomej przesiedz u niej albo gdzieś i wrócisz wieczorem nie uprzedzaj o której starczy powiedzieć ,,jak wrócę to będę pa kochanie " dasz buziaka i tyle ...wróć do domu ucieszona, szczęśliwa, zadowolona, ;) będzie wypytywac napewno jak było :D nie opowiadaj za dużo tylko że fajnie z uśmiechem na twarzy i tyle ;) bo gdy ty mu pokazesz zazdrosc o nią to staniesz się w jego oczach mniej atrakcyjna..facetów to odpycha gdy widzą że dziewczyna jest o inna zazdrosna to wtedy w ich oczach pokazuje się słabość tej dziewczyny..i ich to nie kręci a ta o którą byłaś zazdrosna wyda mu się bardziej atrakcyjna od Ciebie...póki nie pokazesz zazdrości to choćby była piękna to ona atrakcyjniejsza nie będzie.

Gość gość
gosc 20:59 dziękuję za zrozumienie. Tamci, też byli bez żon. ale tamta, wyszla w ręczniku, i ani słowa żebym została, tylko "cześć" i posla na górę..

Gość gość
Ona tam mieszka, ty nie. Nie rozumiem w czym masz problem? Jak robię babski wieczór, to moje koleżanki wiedzą, że mąż za pewne będzie i im mężom to zwisa. Kąpać i chodzić w szlafroku też sobie może, bo dlaczego miałabym mu bronić? :D Misiek uwielbia gdy urządzam wieczór z przyjaciółkami, bo może wyciągnąć konsolę i bez opamiętania grać w sąsiednim pokoju. Ostatnio widziałam, że znowu męczy DA Inkwizycję...

Gość gość
Taa zona w reczniku i stado samcow buahaa A ty im piwo jeszcze dalas xD

Gość gość
gość dziś To jest jej dom. Naprawdę nie widzisz różnicy? Ty byś im tylko siedziała i zawracała głowę, a ona była u siebie i mogła zając się swoimi sprawami. Z morza odp. tylko jedna osoba zrozumiała twój punkt widzenia. Czy nic ci to nie mówi? To ty jesteś w błędzie, nie żona kolegi.

Gość Lusesita06
Idiotka no i jeszcze piwa dla męża przywozi hahahaha zal. było sie tez rozebrać a ONI porownaliby która z was ma większe np cycki he?!

Gość gość
Ej daj namiary na to bibke !? M oze fajna laseczka.

Gość gość
gość dziś Moze GANGBANG robili x :D na to wygląda, ale widać, że laska dba o higienę, więc spoko :classic_cool: