Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak studiów

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony mojej córki nie skończył studiów. Skończył jedynie liceum o profilu piłki nożnej. Miał iść na AWF, ale zajął się sportem i nie ma czasu przynajmniej on tak twierdzi. Moja córka skończyła studia. On nie nadaje się na jej patera. Co mam zrobić ?

Gość gość
a ty taka wyksztalcona paniusia? ile masz magistrow? pewnie zadnego

Gość gość
Bez studiów? Kopacz piłki? Odpada.

Gość gość
Nie, głupsza - taka jak Julliette.

Gość gość
Ja skończyłam studia mgr a mój mąż nie podszedł do matury. Zarabia dwa razy więcej ode mnie. Ważną jest zaradność w życiu, chęć do pracy a nie papier który się ma.

Gość gość
Chodzi mi o różnych, że po zakończeniu tej swojej kariery mając studia mógł pracować na wyższym stanowisku. A tak to. Za co on utrzyma rodzinę ? Teraz zarabia, jest w żyje w luksusie, ale co późnej, bo nie wierzę, że zarobione pieniądze teraz wystarczą mu do końca życia. Moja córka świata po za nim nie widzi. Ale nie myśli o przyszłości.

Gość gość
Dokładnie kopacz piłki. Uważam, że każdy mały chłopiec umie to robić.

Gość gość
on nie ma obowiazku utrzymywac calego domu niech twoja rozwydrzona coreczka tez ruszy d**e do pracy ludzie bez zadnej szkoly bez matury czesto zarabiaja wiecej niz tacy po studiach

Gość gość
ale Ty mądra!! a ktoś bez studiów nie moze utrzymac rodziny? Może, zależy jaki ma zawod, czy jest zaradny

Gość gość jjnb
Mój maz skończył zawodówkę - żyje, ma sie dobrze i sporo zarabia.

Gość gość
Moja córka kończy studia. Teraz jest na praktykach, ale ma już prace jak zda egzamin.

Myślisz, że jak ta twoja córka skończyła studia to jest w czymś lepsza od swojego chłopaka. Śmieszna jesteś.

Gość gość
Tak. Bo coś w życiu osiągnie a nie kopie piłki bezsensownie.

Gość gość
Myślisz, że jak ta twoja córka skończyła studia to jest w czymś lepsza od swojego chłopaka. Śmieszna jesteś. Myślisz, że nie jest? Żałosna jesteś.

Gość gość
W czym jest lepsza, pewnie jest taką kretynką jak jej matka i żadne studia jej nie pomogą :D

zobacz sobie ile zarabiają sobie najlepsi kopacze piłek np. Messi, Lewandowski, Neuer itp., tyle kasy ile większość po studiach na oczy nie widziała, albo ludzie bez studiów, którzy osiągali wielkie sukcesy, w dzisiejszych czasach studia może są wymagane, ale nie są wyznacznikiem sukcesu, najważniejsza jest pasja

Gość gość
Dobra. Nie znam się kompletnie na piłce. On jest Niemcem. Gra w najwyższej lidze do tego w reprezentacji. Ale nie mam pojęcia ile ma na koncie, bo mnie to nie interesuje. Ale jak się kasę na prawo i lewo rozwala to nie możliwe, że zostanie mu do końca życia.

Gość gość
Ja pierdolę, to znowu Ty od tego Niemca- piłkarza??? Lecz się- poważnie mówię, bo to już zakrawa na jakąś manię!!