Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek mężatki z żonatym

Polecane posty

Gość gość

JA 28 lat, on również, oboje po jednym dziecku. Spotykamy się od roku. NIe wyobrażamy sobie życia bez siebie. Z mym mężem pobrałam się po urodzeniu dziecka wiedząc, że go nie kocham, mojej mamie też się zaliłam. Poznałam go w momencie kiedy liczyło się tylko to by mieć dziecko. Synek ma 3,5 roku jego pół roku chce z nim być, dzielić każdy dzień. Z mężem nigdy w łóżku nam się nie ukladało z "kochankiem" jest zupełnie inaczej, czuje sie przy nim soba i na prawde szczesliwa jak nigdy przy mężu. Zapewne zostane potępiona ale jest moża ktoraś z kobiet w podobnej sytuacji. Pragnę nadmienić, że próbowałam już ratować małżeństwo ale nas nic nie łączy, nie mam ochoty na niego patrzeć, rozmawiać z nim ehh

Gość gość
weź do jasnej ciasnej rozwiedź bo niszczysz mu życie sobie i dziecku też

Gość gość
Tylko, że myśl o tym, że skrzywdżę dwójkę dzieci i dorosłych ludzi, nasze rodziny powstrzymuje mnie od tego kroku. Mąż wie, że go nie kocham, więc będziemy tkwić w tych naszych małżeństwach dopóki nie skończymy w szpitalu psychiatrycznym ;/

Gość gość
wszystko rozumiem ale czy twój kochanek tez tak myśli czy "potrzebuje czasu"?

Gość gość
a pomyślałaś co będzie jak mąż sam się dowie?

Gość gość
Pytanie tylko ze kochanek chce byc z toba.ja mam sytuacje taka ze mogkabym zostawić meza ale moj kochanek nie zostawi dobr materialnych i tyle.takze my pewni e będziemy się żegnać

Gość gość
No i tak sie koncza sluby ze wzgledu na ciaze:O.......czasami autorko warto myslec glowa, a nie inna czescia ciala:O Popelniasz same bledy.....sypialas z facetem, ktorego nie kochalas, w dodatku bez zabezpieczenia, skoro zaszlas w ciaze. Potem wzielas z niekochanym facetem slub, a potem wdalas sie w romans z zonatym. Wiesz....twoje zycie to pasmo pomylek i zlych decyzji. Moze pomysl 100 razy, zanim zaczniesz popelniac nastepne zle, co?

Gość gość
Powiedz, jak sie czujesz wiedzac, ze twoj kochanek wybiera dobra materialne, a nie ciebie? I jaka role pelnilas w jego zyciu? Oj kobiety, kobiety.....

Gość gość
Ręce opadają...

Gość gość
Jak czytam takie historie to jest mi wstyd, ze jestem kobieta... Autorko, powiedz - pytam z ciekawosci - jakie zyciowe wartosci bedziesz wpajac wlasnemu dziecku? Bedziesz uczyc go uczciwosci, wiernosci, lojalnosci? Czy raczej nie?

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Dziecko mieć pragnęłam i wiedziałam, że mąż będzie dobrym ojcem. Tak pospieszyłam się za namową rodziców wzieliśmy ślub bo czułam, że już czas, że pewnie już nie poznam prawdziwej miłości a gdy już ją poznałam nawet nie jestem zagubiona bo wiem, że przy nikim innym nie byłam szczęsliwsza, pragnę każdą czynność wykonywać z kochankiem. Wiem, że mnie kocha i chce odejść od żony. Byłam z problemem nawet u psychologa, podpowiedziała, że muszę podjąć w końcu jakąś decyzję bo za długo tak nie wytrzymam i nie będę szczęśliwa. Przez całe życie człowiek się uczy i z biegiem czasu uswiadamia sobie co jest dla niego najważniejsze. Dla mnie np to bliskość z partnerem, szacunek, to , że podoba mi się fizycznie, ma super kontakt z dziećmi eh

Gość gość
Hm....on ma super kontakt z dzieckiem, które zamierza porzucić?

Gość gość
Skoro twój mąż jest dobrym ojcem, to dziecko zostaw jemu.....tak byloby uczciwiej, nie sadzisz? Przecież to ty, a nie on, rozwala malzenstwo i odchodzi.

Gość gość
Przenigdy nie zostawie dziecka !!! JEst moim największym szczęściem i to dla niego poświęcam się i nie odeszłam jeszcze od męża

Gość gość
Poświęcasz sie? A to ciekawe:D Od kiedy to zdradzanie jego ojca jest poświęcaniem sie?

Gość gość
Twój mąż powinien rozwiesc sie z tobą z orzeczeniem twojej winy i wystapic o samodzielna opieke nad dzieckiem. Taka szmata jak ty nie nadaje sie na matke.

Gość gość
ha ha ha nie ja pierwsza, nie ostatnia ;] lepiej czasem odejść żeby dziecko nie było świadkiem kłótni rodziców !!!

Gość gość
gość dziś jako dziecko znienawidziłabym taką matkę jestes kurwą,fundujesz dziecku traumę na całe zycie a nie pomyślalas szmato o jego zonie? ona go kocha,on jej sie podoba,ślubowali przed Bogiem,maja dziecko kurwo,opanuj swoja pizdę i nie wyrządzaj krzywdy dzieciom i jego żonie

Gość gość
To ja siedziałam z dzieckiem 3 lata w domu, gotuje, sprzątam, piorę, prasuje itp itd on nawet nie potrafi pobawić się z dzieckiem ale jest dobrym ojcem i kocha małego ale nie miał by czasu żeby się nim zajmować a zresztą moje życie moja sprawa, widocznie niektórzy zazdroszczą, że niektore osoby znalazly swe szczescie bo nigdy nie byly w podobnej sytuacji :)

Gość gość
jego zona przywita cię,jeszcze chwila a kochaś odszczeka wszystko twój mąż powinien ci ściero dac taki wp*****l i wygonić z domu,bo śmierdzisz k***o

Gość gość
gość dziś gość dziś jako dziecko znienawidziłabym taką matkę jestes k**wą,fundujesz dziecku traumę na całe zycie a nie pomyślalas szmato o jego zonie? ona go kocha,on jej sie podoba,ślubowali przed Bogiem,maja dziecko k**wo,opanuj swoja pi**ę i nie wyrządzaj krzywdy dzieciom i jego żonie xx Jakas fanatyczna wariatka z Ciebie. Znienawidziłabyś matkę ha ha ha ha bo chce byc szczesliwa smieszna jestes i samolubna egoistka.

Gość gość
siedziałas w domu 3 lata a mąż zapierdalał na ciebie i dziecko trzeba było wynająć nianię i zapierdalać do pracy,miliony matek tak robi a teraz ścierwo znalazła sobie rooochacza i mąż be faktycznie,jego zona da o sobie znać,ale na pewno pokaże ci twoje miejsce w szeregu

Gość gość
samolubną to jestes ty szmato,myslisz tylko o pieprzeniu się z cudzym mężem

Gość gość
JA byłam w podobnej sytuacji, i się rozwiodłam po prostu bo sobie pomyslałam że nawet jeśli zostanę sama to będe szczęśliwasza niz z tym cżłowiekiem. Więc powinnas p[owaznie porozmawiać z mężem, i dojśc do porozumienia zanim on odkryje prawdę i zacznie to wykorzysta to przeciwko Tobie, zrobi z Ciebie kurwę itd... Bo na razie on tylko wie że ty uważasz, że go nie kochasz, może myśli, że się ułoży, może jeszcze ma nadzieję, moze sam też nie kocha. Ale jego EGO może nie znieść upokorzenia jak wyjdzie na jaw, że go zdradzasz i emocje wtedy mopgą być ogromne a kroki posunięte bardzo pohopnie i gwałtownie.

Gość gość
gość dziś samolubną to jestes ty szmato,myslisz tylko o pieprzeniu się z cudzym mężem xx Ja nie jestem autorką, ale ty za to jestes serio chora psychicznie co cię obchodzi pożycie twoich rodziców zajmij się swoim, znienawidzisz i poczujesz się lepiej? to powodzenia :)

Gość gość
Poznałam go w momencie kiedy liczyło się tylko to by mieć dziecko. Dziecko mieć pragnęłam i wiedziałam, że mąż będzie dobrym ojcem xx Czyli zaszłaś w ciążę z facetem, którego nie kochałaś. Po prostu chciałaś mieć dziecko i guzik cię reszta obeszła.

Gość gość
A kim ty jesteś jak nie prostytutką.Masz męża i dziecko a obsługujesz cudzego męża.Narodziłaś się po to by rozbijać rodzinę niewinnej kobiecie,a także niszczysz świat swojemu dziecku i mężowi.

Gość gość
Co za patologia! twoje dziecko ma pecha ,że urodzone zostało z manipulacji,bez miłości ,z twojego wyrachowania ,a potem....jego matka k****,która pieprzy się z mężem drugiej kobiety.Trauma dla dziecka,która zafundowała mu własna matka.Matka za dychę!

Gość gość
widocznie byłaś juz stara babą skoro liczyło się tylko by miec dziecko wiedziałaś,że mąż będzie dobrym ojcem i będziesz go doiła pkazało się,że mąż ze swojej roli wywiązuje się,a ty z żony i matki już nie,liczy sie tylko k***s cudzego męża co za bladż