Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykro mi

Polecane posty

Gość gość

Do mojego narzeczonego przyjechał na kilka dni brat. Dziś wyszli do baru na piwo. Zapytałam czy mogę iść z nimi. Odpowiedział mi, że nie, bo przeszkadzałabym. Jest mi cholernie przykro

brachole sie spotkaly na chlansko a tu baba sie z nimi chce pchac do baru :D komedia :D

Gość gość
aleś ty namolna, a ty bys ciagnela faceta na babskie spotkanie? i tak nie zrozumiesz tematow na ktore rozmawiaja faceci przy piwie, przy tobie byłaby gadka szmatka, a tak moga sobie szczerze pogadac ;)

Gość gość
Mógł ująć to delikatniej, ale nie dziwie się, że chciał iść z bratem sam. Ja chłopaka też nie biorę na spotkania z siostrą. Tylko by przeszkadzał w rozmowie.

Gość gość
Ale brat jest już kilka dni, więc sądzę, że się nagadali. Na piwie też już byli.

Gość gość
zwłaszcza, że dzwonił wcześniej, że zapraszają nas przyjaciele i że może pójdziemy, ale coś im wypadło, więc poszli na piwo, sami...

Gość gość
ty masz go na co dzien, a z bratem widzi sie pewnie raz na jakis czas. podziel sie troche tym swoim ukochanym bo jak zobaczy że go osaczasz to zwieje. żeby to jeszcze byla jakas stara znajoma czy coś to moglabys mieć wąty, a to tylko brat, wyluzuj dziewczyno, umów sie z koleżanką a nie siedzisz i przeżywasz że Cie na piwo nie wzieli :)

Gość gość
poczułam się tak, jakbym nie była dość dobra żeby wyjść ze mną do knajpy. Do przyjaciół OK, ale do knajpy nie