Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Objawy

Polecane posty

Gość gość

Witam, uprawiamy z chłopakiem seks regularnie raz, dwa razy an tydzień. Zawsze z prezerwatywą, ale nawet mimo tego chłopak przed dojściem wyciąga penisa z pochwy. Raz lub dwa wszedł we mnie bez prezerwatywy, ale to na kilka sekund. Dość często stosujemy petting (ocieranie się penisa o pochwę). Okres miewam nieregularny, ostatni miałam dwa miesiące temu. Ostatnio zauważyłam, że na sutkach mam widoczne małe niebieskie żylki, wydaje mi się, że miewałam je wcześniej. W moich piersiach można wymacać jakby małe "gule". Jedną w prawej, jedną w lewej. Wydaje mi się, że moj brzuszek troszkę urósł.Ale chyba przytyłam. Widać wypukłość pod żebrami aż do obszaru pod pępkiem. Nie jest to duże, ale widać. Zawsze miałam tam lekkie wzniesienie jakby, ale teraz jest większe. W ciągu 2 miesiący zrobiła 4 testy ciążowe, każdy wyszedł negatywnie. Czy jestem w ciąży? Co myślicie?

Gość gość
testy wyszły negatywnie, czyli nie jesteś :P

Gość gość
myślę, że powinnaś udać się do ginekologa, możesz mieć za niski poziom hormonów i test może wyjść fałszywie negatywny, upewnić się nie zaszkodzi