Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beruthiel

Edelgast w stringach

Polecane posty

lubię Ci dokuczać... jesteś drugim mężczyzną w moim życiu, który powiedział, że jestem wulgarna... nie wiem, czy śmiać się, czy płakać :(

A pierwszy to kto? Tato?;) Po prostu zauważyłem, że trochę rozbebeszyłaś się:p

Gość gość
Para oszołomów.

Tak sobie myślę, że może miałbym robotę dla Ciebie. Ale muszę się porządnie zastanowić...:p

Nie;) Nie wiem jeszcze, na czym miałoby to polegać. Nabyłaś jednej bardzo cennej właściwości dla mnie,o ile piszesz prawdę. Inna kwestia, że nie wiem na ile mogę Tobie zaufać...;)

Zacząłem się zastanawiać, czy może dla mnie, rozejrzałabyś się po paru miejscach. Jeszcze nie wiem, jak załatwiłbym kwestię wynagrodzenia. Nie ma nic za darmo ma się rozumieć...:p

czyli dałbyś mi kasę? ale fajnie, mogłabym sobie kupić w końcu tę lodówkę :)

chcesz mnie wykorzystać jako szpiega tylko dlatego, że napisałam, że mieszkam w 3mieście? i nie ma to żadnego związku z Twoimi stringami?

Gość gość
Gada sam ze sobą Forum spadło na psy

Ale jakby nie było na razie wiele wskazuje że sobie poradzę bez Twojej pomocy... Dałbym Ci adres knajpy na przykład, a Ty byś przekazała mi parę informacji, jacy ludzie tam chodzą, czy to droga knajpa, czy nie, jakie menu... Albo salon rozrywki... Albo inne podobne miejsce...

Ale po co? nie możesz do tej knajpy bezpośrednio zadzwonić i przeczytać opinie w necie?

"że mieszkam w 3mieście" Nie ukrywam, że to jest właśnie cenna właściwość u Ciebie w tej chwili...

Gość gość
Sami psychole albo prawiczki

Ty od 3 lat wybierasz się do tej dziewuchy z cyckami do ziemi, haha no chyba, że masz inne plany na 3miasto

Gdybym miał zadzwonić to na okoliczność zamówienia żarcia, a przecież tego nie zrobię na dystans 390 km, poza tym wiem, że być może mogę czerpać informacje z innych źródeł i dlatego napisałem, że nie wiem, czy Twoja pomoc będzie mi potrzebna. Poza tym z neta wszystkiego się nie dowiem, co chciałbym... Trudno, żebym zadzwonił do knajpy i kazał wyliczać wszystkie potrawy, ceny, dodatki i spamiętał to.... Poza tym knajpa to tylko przykład...

dziwny z Ciebie człowiek chyba wszyscy faceci po 40-tce wraz z Tobą mają chaos w głowie.

Qrva!!! Ona ma proporcjonalne, normalne cycki, a nie do ziemi!!! Właśnie dlatego piszę, że zrobiłaś się wulgarna. Zaczynasz mi przypominać moją matkę. Ona też czasem gnoiła tych, którym zazdrościła... Poza tym, nie moja wina, że jestem teraz uziemiony, przez sprawy dolnośląskie. I właśnie dlatego się zastanawiam, czy prosić Ciebie o pomoc, bo jak pojadę, to lepiej mieć wcześniej jakieś rozeznanie w terenie. Jakieś tam mam. Ale wiadomo, że sytuacja ulega zmianie...

a nie boisz się, że Cię namierzę, Twoja dziewczynę zaknebluję w piwnicy, i będę na Ciebie czekać w tej knajpie z biczem w ręku?

Nie boję, bo wiem, że masz łeb na karku i wiesz, że z Æðelgastem nie warto zadzierać:)