Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okropne poczucie niesprawiedliwości

Polecane posty

Gość gość

ciągle wysłuchuję od koleżanek jakich mają wspaniałych chłopaków. Na ulicy mijam szczęśliwe pary. Wysłuchuję jakie to niespodzianki faceci szykują swoim kobietom a ja co? Miałam jednego faceta i to bardzo krótko. Zamiast miłości, bliskości i zrozumienia dostałam stek oszustw i wyzwisk więc szybko uciekłam. To co tu piszę brzmi jak banał i pewno jest tutaj wiele takich postów ale nie umiem tego opisać, wyrazić co czuję. Nigdy nie byłam na randce, nie szłam za rękę z chłopakiem, nie dostałam złamanego kwiatka a mam 22 lata! Wiem, że to nie jest najważniejsze ale też chciałabym się poczuć jak kobieta, być szanowaną :(

Gość dość ładna ale nie w typie
Nie ma sprawiedliwość. Mnie osobiście słowo facet kojarzy się z rozczarowaniem, upokorzeniem i innymi równie "miłymi" uczuciami.

Gość gość
Widocznie jeszcze nie jest dla Ciebie czas musisz trafic na tego jedynego musisz jeszcze poczekać sie przemeczyć z Tym a spotkasz kogos wartosciowego widocznie Bog ma dla Ciebie kogoś bardzo wyjatkowego mowie Ci musisz cierpilwie czekać a nadejdzie ten dzień i bedziesz jeszcze bardziej szczesliwsza niż te wszystkie koleżanki sama sie na Tym przejechałam :)

Gość gość
dzięki :) oby tak było

Gość gość
Bedzie dobrze, zajmij sie soba, a reszta sie ulozy:)

Gość gość
A z ciekawości ,ile można czekac?Czasami trace juz cierpliwość.Ostatni partner wypial się na mnie i tak się bujam juz drugi rok sama.Na jakieś zmiany się nie zanosi.No i rodziny -nie wiem pewnie małke szanse bym założyła,o juz jestem trochę za stara.

Gość dość ładna ale nie w typie
No właśnie ile można czekać? Ja skończyłam 26 lat i na jakiekolwiek pozytywne zmiany się W OGÓLE nie zanosi. Raczej mam wrażenie, że jest coraz większy problem z poznaniem kogoś "nadającego się". Uprzedzam, że nie oczekuję modela z milionami na koncie.

Gość gość
nawet mi nie mów :( zapieram się w sobie, robię wszystko żeby nie myśleć ale nie oszukam siebie, że wszystko jest ok i nie jest mi to do szczęścia potrzebne.