Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z biednej patologicznej rodziny

Polecane posty

Gość gość

Czy warto się z takim wiązać? poznałam chłopaka, nawet nie wiedziałam, że jest bratem dziewczyny która znam ze słyszenia. Wiem, że u niego w domu wszyscy do siebie przeklinają, zwroty typu :s*ko czy sz*ato są na porządku dziennym. Rodzina jest niemiła. Spotkałam się z nim już kilka razy. Jedna siostra przyszła do nas do lokalu pożyczyć od niego 50 zł, byliśmy na randce, poczułam się dziwnie. Gdy poszłam do niego do domu, widziałam jak na mnie patrzyły, jakby chciały się z nożami rzucić. Wiem, że stwierdziły iż jestem zbyt wystrojona i powinnam się zacząć ubierać normalnie. Wszyscy widują się codziennie. On sam jest miły, troskliwy i spokojny, fajny facet, ale ta jego rodzina mnie przeraża.

Gość gość
On na pewno nie jest normalny, ale życzę ci cierpliwosci

Gość LV
dałabym mu szansę jednak z dystansem,bo z jednej strony miły facet i faktycznie może chce wyjść z tej patologii,nie powtórzyć losu reszty rodziny ale z drugiej strony może mieć patologiczne skłonności np do alkoholu i przemocy.

Gość gość
on może być inny mojego ojca to rodzice katowali nawet mieli sprawę w sądzie mój ojciec mnie nie leje

Gość gość
On nie pije alkoholu, jego ojciec pije, ale nie mieszka z nim. Ma 29 lat, więc nie wiem jak na to patrzeć, czy chce się uwolnić. Widziałam smsa do niego od jego siostry, normalnie pisała "w żartach" a spie*dalaj. Matka też do nich się chamsko odzywa, widziałam że mnie nie polubiły. Wiem, że są nerwowi, a jego wykorzystują do wszystkiego.

Gość gość
on jak na razie nie odzywa się do mnie chamsko, ale jest zbyt wcześnie, wiem e na byłą wciąż się obrażał, nie potrafił rozmawiać o problemach, nie wytrzymała i odeszła od niego. Matka przy mnie, gdy córka nie odbierała tel powiedziała a mam ją w pi*dzie. Aż przeszło mi przez myśl, że i on tak publicznie może mówić po jakimś czasie..;/

Gość gość
trzymaj się od plebsu z daleka

Gość gość
Sądzicie że nie warto i dac sobie z nim spokój? fajny facet, nie tylko ja tak mówię. Ale ta jego rodzinka..

Gość gość
Byłabym bardzo, baaardzo ostrożna. Taka porąbana rodzinka z całą pewnością w pewnym stopniu negatywnie na niego wpłynęła. Spotykaj się z nim jeśli go lubisz, ale zachowaj czujność i przy pierwszym niepokojącym zachowaniu- zerwij. Mam tylko nadzieję, że to nie jeden z tych który po zerwaniu prześladuje swoją ex :o

Gość gość
Nie, on jak stwierdził, przestał ją kochać, uczucie się wypaliło. Nie ma z nią kontaktu. Tylko dziwi mnie to, że mieszka z matką, siostry są u nich codziennie z całą rodziną. Są aż za bardzo rodzinni, tak jakby nie odcięli pępowiny. Wszystko robią razem. Ze dwa razy odwołał spotkanie, bo musiał siostrę gdzieś podwieźć. Są taksówki, mieszka niedaleko, ale iść się nie chciało. U mnie pełna kultura w domu..on też dla mnie kulturalny, miły, czemu najbardziej powinnam się przyjrzeć?

Gość gość
Bez wątpienia prędzej czy później patologia z niego wyjdzie, szkoda twojego czasu.

Gość gość
gdzie sie poznaliscie?

Gość gość
Na urodzinach u kolegi. Ja przyszłam z innym kolegą ,ale tylko kolegą, on był sam. Koleżanka powiedziała, że to spokojny fajny facet, a i ja takie wrażenie odniosłam.

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa a jeśli facet jest normalny i porządny, a ona skreśli go tylko dla tego, że rodzina podła? Szansę zawsze warto dać, a potencjalne dziecko nie musi mieć kontaktu z jego rodziną.

Gość gość
charlize theron tez pochodzi z patologicznej rodziny i ojciec ja bił a matke zabil na jej oczach i ona sama nie jest zła wiec nie chrzancie pierdól.

Gość gość
Właśnie problem jest w tym, że oni dzieci lubią, rozpieszczają. Przyjrzę się mu uważnie.

Gość gość
święta, urodziny dziecka, imieniny dziecka, urodziny babki, ciotki, twoje, ojca dziecka, wszystkie święta, a jest ich pełno spędzicie razem.

Gość gość
ja bym uważała

Gość gość
Słownictwo to nie wszystko, może oni sa tacy gruboskórni ale nie sa podli, sa prości i bezposredni uważam, że to jest lepsze niż jakby ktoś miał byc fałszywy i zarazem słodki :) Mam styczność z ludxmi dla których takie przekleństwa nie sa niczym złym, nie sa mówione w sensie, żeby kogoś obrażać. Myślę, że matka i córki są znerwicowane tym przez co przeszły przy mężu i ojcu alkoholiku. Ale to nie znaczy że one są złe i twój chłopak jest zły, nie sklreślaj go na razie ale obserwój. :)

Gość gość
Słownictwo to nie wszystko? chyba właśnie po słownictwie możemy poznać drugą osobę, jaki status społeczny ma, czy coś sobą reprezentuje czy nie. Czy zwoje mózgowe są równo skręcone?

Gość gość
ja pochodziłam tez z nieciekawej rodziny. Wyrosłam na normalnego człowieka, syna nie biję nie przeklinam, pracuję. Męza mam z innej bajki niz moj dom. Daj mu sznase ale przygladaj sie. To ze one cie nie lubia nie przejmuj sie. Jestes z innego swiata niz one. Skoro taka patologia to dziwie sie ze sie tak razem trzymaja.

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
ja nie wyobrażam sobie, że fundować sobie i swoim przyszłym dzieciom życia w szambie z takmi ludzmi. Warunkiem byłoby zupełne zerwanie kontaktu z jego rodzina i życie jakby oni nie żyli, ale to mało prawdopodobne posunięcie ze strony faceta i generalnie strasznie toksyczne.

Gość gość
Na pewno nie odsunie się od rodziny, są ze sobą za bardzo zżyci. Aż za bardzo jak dla mnie, bo wszyscy to dorośli ludzie, a codziennie się ze sobą spotykają, jakby nie mieli własnego życia, tym bardziej że mają mężów i dzieci. Staram się tym nie przejmować, jednak czuję dyskomfort i prawię z nimi nie rozmawiam- przez to, że zwyczajnie ignorowały to co mówię. Dziwna atmosfera. Przyjrzę się mu uważnie.