Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mam 26 lat i podejrzewam u siebie raka przelyku

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

poniewa偶 mam trudno艣ci z przelykaniem od 2 dni i czuje wtedy b贸l za mostkiem. nie wyobra偶am sobie wyci臋cia przelyku ju偶 chyba wola艂abym umrze膰. to musi by膰 guz bo co innego dawa艂oby takie objawy ? by艂 czas kiedy modli艂a si臋 o raka... i by膰 mo偶e si臋 doprosilam :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
glebokie gard艂owanie wychodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dwa dni a Ty juz sobie raka diagnozujesz? Nie panikuj, moze to byc rownie dobrze reakcja alergiczna, wirus, przezi臋bienie, jakies problemy od 偶o艂膮dka albo inny stan zapalny. Jakbym mia艂a tak jak Ty wariowa膰 z kazdym niepokoj膮cym objawem to juz bym sie nerwicy nabawi艂a chyba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedzcie lepiej co mam zrobi膰 ? i艣膰 z tym do internisty ? wiesz nigdy nie panikowalam z byle powodu.. ale logicznie rzecz bior膮c musi to by膰 jaka艣 narosl skoro odczuwam b贸l nawet przy polykaniu 艣liny... wirus to gdyby mnie gard艂o bola艂o a j膮 polykam cokolwiek i b贸l czuje wtedy kiedy pokarm / silna przechodzi przez obszar w okolicy mostka. przera偶a mnie perspektywa biegania po lekarzach. gastroskopi i tego wszystkiego co trzeba zrobi膰 偶eby chocia偶by tego raka wykluczy膰. zawsze unikalam lekarzy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pij syropy jakie艣 goj膮ce gard艂o, calcium lactogluconicum rozpuszczalne, jedz mi贸d, gry藕 warzywa zielonolistne, pomidory i jab艂ka, a jak nie pomo偶e po paru dniach - do lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czuje 偶e to nie jest 偶adna infekcja, gard艂o mnie nie boli, co艣 tkwi w przelyku co艣 co wywo艂uje b贸l przy przelykaniu. nie pale i nie pije. tak po prostu w nocy obudzi艂 mnie b贸l.

Udost臋pnij ten post