Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich serdecznie i proszę o przeczytanie do końca przed usunięciem czy dziwnym komentarzem. Mam ponad 30 lat, od kilku lat byłem w związku, z kobietą którą kochałem, kocham i będę kochał do końca swoich dni. Wierzę ślepo że miłość przezwycięży wszystko. To że się rozstaliśmy to tylko moja wina, teraz potrafię do tego przyznać, teraz to zrozumiałem. Nie byłem święty choć nie piłem, nie ćpałem, nie byłem hazardzistą, moją wadą, wręcz chorobą było nie mówienie całej prawdy, wręcz kłamanie, i oszukiwanie osoby na której mi tak zależy, mówiłem to o chciałaby usłyszeć a nie zawsze to było prawdą. W chwili obecnej jestem bez niczego, pracę zaczynam od 15 kwietnia, mam tylko stary samochód, który służy mi jako dom , i kilka rzeczy, zostałem bez niczego, niestety moja partnerka przez moje postępowanie ma także duże kłopoty, chciałbym jej jakoś pomóc, ale nie mam jak w tej chwili, choć staram się jak mogę. Zostałem bez środków do życia, nie mam nawet na jedzenie, czy picie. Chcąc wynająć mieszkanie każdy wie, że wiąże się to z dużymi kosztami na sam początek, stąd mój apel do Was o pomoc, każdą pomoc oddam lub odpracuję w możliwie najszybszym czasie. Ogólnie jestem w rozsypce psychicznej, sumienie mnie wykańcza- jak mogłem to zrobić osobie, którą kocham- i chcę to naprawić najszybciej jak się tylko da. Nie jest tak, że jestem nierobem. Jestem z miasta woj. Kuj-pomorskim, nie chcę podawać nazwy, zostawię kontakt do siebie w razie pytań 669++924++480++, nie jest to żaden numer Premium ani nic takiego tylko bezpośredni kontakt do mnie, jeśli ktoś będzie chciał mi pomóc to proszę o kontakt, gdyby ktoś chciał mnie wspomóc finansowo podaję numer konta BankSmart 78 1870 1045 2078 1200 0429 0001 Każda pomoc dla mnie się liczy i jest ważna, rzeczowa, finansowa, przyjmę pomoc w każdej formie. Nie jestem żadnym naciągaczem jak pewnie pojawią się komentarze pod tym apelem. Naprawdę jestem w potrzebie i zwracam się do ludzi dobrej woli o pomoc. Z Internetu mogę korzystać dzięki uprzejmość osób trzecich, telefon ,który posiadammo0ge odbierać tylko gy mam dostęp o jego ładowania bo jest stary, I nie trzyma bateria ,ale postaram się być do dyspozycji osób chcących się ze mną skontaktować. Pragnę dodać, że MOPS i schronisko w mieście w którym jestem nie mogą mi pomóc bo nie jestem tutaj zameldowany, pytałem i odbijałem się od drzwi do drzwi. Chciałbym wynająć mieszkanie dzięki Państwa pomocy, mogę każdą pomoc oddać lub odpracować, chcę zacząć żyć uczciwie bez kłamstw, niedomówień, pod szyldem prawdomówności, i walczyć o straconą miłość bo na tym najbardziej mi zależy. Proszę też nie oceniajcie mnie z góry nie znając dokładnie mojej sytuacji, jeśli ktoś będzie zainteresowany moją dokładną historia proszę o kontakt, odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam i dziękuję Maciej

Gość gość
up