Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

URSZAK najgorsza szmata na KAFE!

Polecane posty

Gość gość

urszak= to pro((((sty((((((tut((((((ka UMYSLOWA

Gość gość
urszak uwielbia lizac pen---isa . W moich oczach jest najgorsza szmata na kafe

Przynajmniej się zaloguj, autorze. Trochę odwagi:) A jak się nie ma argumentów merytorycznych, to pozostaje tylko taki styl i poziom, jaki reprezentujesz. Miłego dnia:)

Gość gość
sp((((ierda((((((laj ty Q(((((U(((R(((WO jeszcze ci nikt mordy nie obil?

Gość gość
ja pier.........do.....lilem urszaka za 50 zl. urszak puszcza sie za pieniadze ha ha

do 9.20, moze byleś na haju, i to potęznym.Przywidzenia wtedy się zdarzają:)

Gość gość
Dzisiaj hejting Urszak? :) nie dla mnie to, wole jechać po naplecie Piotr121212 :) Urszak to spoko kobieta

Gość gość
Pewnie napisała jakiemuś gimbusowi dwa słowa prawdy :P Gnój mało ekranu ze złości nie pogryzie :D

Gość gość
Widzisz autorze tematu, a dla mnie jest to największy autorytet na kaffe, przy każdym mądrym temacie szukam jej niku, i tylko raz nie zgadzałam się z jej poglądem. Ty ją obrażasz, bo pewno napisała ci coś nie po twojej myśli, oj nie ładnie, nie kulturalnie, po prostu chamsko.

Gość gość
Wszyscy mają cie w d**0*e

Gość gość
Jedyne co Urszak potrafi to spamowac na forach i trollowac, wyzywac itp. To całe jej zycie. Najlepiej takich ignorowac i nie tracic czasu na tych idiotów.

Gość gość
Jak ktoś wchodzi na ogólny musi się liczyć ze zostanie pojechany ,takie tu panują zasady :p

Gość gość
Kafeteria to forum o przeznaczeniu hejtowania i tak ma być do /ch/ó/j/a/ pana innej opcji nie widze

Gość gość
urszak myslalas ze beda ci brawo bic ?za te pojepane posty?:o

Gość gość
Nachalna Urszak wysiaduje tu cale dnie,napewno jest bezrobotna , chora psychicznie, i myśli, ze zawłaszczyla to forum..takie cos nie ma rozumu ani sumienia, ona napewno jest naćpana,

Gość gość
Urszak Rozbrajają mnie takie teksty zaloguj się :( a co jak on/ona nie ma stałego Nicka i zawsze pisze z gościa? Albo ma stały Nick ale nie chce się po prostu zalogować bo jej/jemu się nie chce :( A gdyby był /była zalogowana to co byś zrobiła? Po d***e gołej byś dała? Co byś zrobiła gdyby ten ktoś się zalogował możesz mi to wytłumaczyć :D

Gość gość
"urszak idź do pracy" zdziro

Gość gość
"szacunku dla damy" ta q****a

Gość gość
oszkaa co jej pi""""zde teraz lizesz ty wcale nie lepsza od niej

Gość gość
urszaku ,oszkaa jesteście chore , leczcie się :p

Gość gość
każda wartościowa osoba na tym kafe jest w ten sposób opluwana URSZAK - możesz czuć się wyróżniona :) 🌻 trzymaj się i pozdrawiam Cię serdecznie :)

Gość gość gigi
Nareszcie ktos sie odwazyl napisac o Urszaku,pamietam jak w tamtym roku komentowala "cos" powiem ze bylo mi BARDZO SMUTNO.

Gość gość
gigi płakałeś/aś?:D

Gość gość
ha ha ha ha ha ha urszak wartościowa osoba na tym forum? ta prost///----ytutka umyslowa?ktos ja musial molestowac ?napewno jej tatus?wujek?moze brat? przeciez to smierdzi na odleglosc kazirodztwem!:o i niech ja dalej w mo///rde J---///bia

Ach, juz wiem, co zabolało poniektórych:)...To ja pisałam w czyimś temacie na temat zawłaszczania forum przez pewną grupę osób. "Biją mi brawa" gdzie indziej, forum jest drobnym wycinkiem mojego zycia. Myślicie, ze mnie dotkniecie swoim żenującym poziomem?Wiem, iz napisalam kilka potrzebnych, wspierających kogoś postów, i to jest dla mnie najwazniejsze, i tylko to się liczy. Przede wszystkim po to tu zaglądam. Czyjes bluzgi są tylko " produktem ubocznym" tego forum. Jaka głowa, taka mowa, autorze:)

Gość gośćula
tak? a to ciekawe bo ja wiele razy czytałam posty URSZAK i mimo że poglady na kilka spraw mamy inne zawsze wypowiadała sie ona w kulturalnym tonie,wiec odbij frustracie od URSZAK i śmigaj do kościoła bo jak nie to mama da ci szlaban na kompa