Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskator

Palenie podczas seksu

Polecane posty

Moja żona pali "okazyjnie" czyli np przy alkoholu. Ostatnio lubi palić podczas seksu. Na dodatek wtedy lubi dominować. Mówi że trzymanie papierosa daje jej poczucie wyższości i właśnie chęć dominacji. Specjalnie kupuje jakieś cygaretki żeby dłużej palić. Albo np zapala i mówi żebym jej teraz zrobił masaż. Któraś z Was też tak ma?

Głupie jednak to forum. Odpowiedź tu można dostać tylko na pytanie typu "mam ochotę na seks z moją ciocią Brunchildą. Czy Wy też? ". Kiedyś tu miałem konto długo, ale dawno temu zmieniłem forum na anglojęzyczne. Tam nie ma bezsensownych wypowiedzi. Dzięki za zainteresowanie tematem. Wątek do zamknięcia.

Gość gość
:-p

Gość całkiem spokojnie
- Nie przeszkadzaj sobie. Kopuluj dalej, a ja się troszkę zdrzemnę.

Gość gość
to może dawać poczucie "wyższości". Nie uważam żeby to było jakieś strasznie dziwne :). To jest tak wiesz ja tu sobie teraz będę się relaksować a ty mi rób dobrze ... czyli liczę się w tej chwili ja i tylko ja

Gość gość
nie lubię w ogóle palenia i żadna z moich partnerek nie pali i nie paliła. Jeśli moja partnerka miała ochotę na zdominowanie mnie to wybieraliśmy inną formę. Na ogół całowanie stóp, wąchanie pupy (także facesitting) i ew. piss w moją stronę (bo akurat te rzeczy lubię jako urozmaicenie). Możliwe, że masz partnerkę uzależnioną od nikotyny i nie wytrzymuje bez papierosa nawet podczas seksu. Jej tłumaczenie jest głupie bo jest bardzo wiele innych form relacji w której mogłaby czuć, że dominuje nad tobą