Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Student193

potworniak dojrzały u dziecka 3,5 letniego

Polecane posty

witam u mojej córci na tomografi komputerowej wygryli torbiel na prawym jajniczku 4 cm na 4 cm lekarz opisal to jako potworniak dojrzały prosze o pomoc mam skierowanie na laparoskopie maja to wyłszczyc zabieg ma byc wykonawany na chodzki w Lublinie niech ktos mi powie co mnie czeka jestem przerazony ze u tak malego dziecka juz to swinstwo sie pojawilo

Gość gość
A to koniecznie trzeba operować ? Może by tą torbiel zostawić w spokoju ?

Gość Student193
mozna by ale uciska na narzady i brzuszek ja czasami boli

Gość gość
ojej, wspolczuj***ardzo, nawet nie wiedzialam że u takich maluchów mogą sie robić torbiele. teraz musisz sie zdac na lekarzy, trzymam kciuki zeby bylo dobrze...

Gość gość
po pierwsze jakim jajniczku? :O jajniku, ty tepy trepie. po drugie doczytaj czym jest potworniak, przyglupie. i nie "juz sie robia" w tym wieku potworniaki, a niektorzy je po prostu maja i chyba lepiej ze wykryto wczesniej skoro jest w takim miejscu? :O a teraz mozesz wypie/rdalac w podskokach 🖐️

Najserdeczniej Ci wspólczuję:( i twojemu dzieciątku, ze musicie przez to przechodzić...Słyszałam, ze to dobry szpital, mam znajomych w Lublinie. Proszę, nie poddawaj się i myśl pozytywnie. Przytulam i pozdrawiam...

Gość gość
bzdura, temat prowokacja, dziecko nie ma jajników, one się wykształcają w okresie dojrzewania czyli minimum 11-12 lat początek

Gość gość
jajniczek haha :D

Gość gość
jezu jaka tu chamota wypisuje :/

Gość gość
gosc z 13:11 ten od prowokacji u ciebie nawet mozg sie jeszcze nie wyksztalcil

Gość gość
odezwali sie ci, którzy dwuletnemu dziecku mówią że ma pochwe lub srom

Gość gość
ja rozumiem, że kobieta martwi się zdrowiem intymnym i jajnikiem córki , ale że facet??? :O źle to wygląda autorze, na wszelki wypadek zgłoszę zboczeńca

Gość gość
tak, bo tatus jest tylko od zarabiania, nie od wychowywania i troszczenia sie o zdrowie :O wez wypie/rdalaj z tymi swoimi teoriami, chyba sama jestes zboczona skoro widzisz wszedzie zboczenia

Gość gość
no i dziwne jakoś tatuś ma nick nie tatuś tylko student :O podejrzane

Gość gość
masz racj****ardzo podejrzane. przeciez student nie mogl zostac ojcem! :O

Gość Student193
nie jeste zadnym zboczencem tyko ojcem malej dziewczynki ja tu pisze o problemie ludzie

Autorze, przykro mi.:( Nie uwierzyłam w prowokację, bo na TAKIE tematy się nie zartuje.

Gość gość
TAKIE czyli jakie? Potworniak to akurat niewielki problem, usuna i z glowy, sa gorsze choroby na swiecie.

witam 14 kwietnia jestesmy planowani na laparoskopie tego potworniaka mam pytanie po tomografie komputerowym powiedzieli mi ze to potworniak dojrzały z tego co mi lekarz mowił to teraz maja z za zadanie uratowac jak najwiecej jajnika maja to wyłuszczac prosze mi powiedziec jak dziecko moze sie czuc po takim zabiegu i co mnie czeka

Gość gość
Mojej siostry corka kiala operacja na otwartym sercu. Ohudzila sie po operacji i od razu zazadala jedzenia. Nie bedzie zle, dzieci szybko sie regeneruja. Tylko nastaw corke pozytywnie, bo jak bedzie tak przerazona jak ty, to wlasnie to bedzie dla niej najgorsze a nie laparoskopia. Zreszta to malo inwazyjny zabieg.

witam córcia juz po laparoskopii potworniaka niestety jajniczka nie udało sie uratowac lekarz stwierdzil ze był dosc spory i jemu wstepna ocena wskazuje ze to potworniak dojrzaly ale czekac kazał na histopatologie córcia bardzo szybko dochodzi do siebie laparoslkopia robiona w Lublinie na chodzki i tu ogromny szacunek dla lekarzy i personelu chirurgia na wysokim poziomie opieka lekarska tez lekarze bardzo interesuja sie dzieckiem po operacji nie zbywaja rodzica o wszystko mozna zapytac widac ze zalezy im by nasze pociechy wracaly szybko do zdrowia dziekuje wszzystkim z całego serca

Gość gość
Bez obaw. Nic dziecka bolec mie będzie. po tez, dadza przeciwbolowe kroplowki.

Gość gość
Chwała Panu! Zdrowia dla córci :)