Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona zalana w trupa :)

Polecane posty

Gość gość

wczoraj zonka i jej kolezanki urzadzily sobie babski wieczor.bylo winko ale tez mocniejsze drinki. po powrocie do domu zona byla tak pijana, ze nawet sie nie przebrala tylko poszla spac. ja wiec szybko jej majteczki w dol i myk myk zrobilem swoje :D okolo pol godziny pozniej mialem chec na wiecej wiec majteczki w dol po raz drugi ale wtedy stwierdzilem, ze jest to moja szansa wiec przelecialem zonke w kakaowe oczko. bylo fantzastycznie a zonka przez caly czas sobie slodko spala. rano sie pytala, poniewaz jak sama stwierdzila urwal jej sie film a ja grzecznie udawalem dzentelmena ze do niczego nie doszlo. w nagrode mam dzis wieczorem obiecany seksik z zona juz nie na spiocha. aha darujcie sobie komentarze typu prawik, ... i wtedy sie obudziles... :D

Gość gość
i co żonka jadła na tym wieczorku? poznałeś po kupci na siusiaczku? :D

Gość gość
idiota

Gość gość
musisz być strasznie kiepski w te klocki skoro się nie obudziła

Gość gość
"przelecialem zonke w kakaowe oczko. bylo fantzastycznie" x x jak tak to cię kręci to może poszukaj sobie kolegi :)

Gość gość
haha wlasnie, tylko pedziów kręci walenie w du/pe :D

Gość gość
wyczuwam zazdrosc :) ale ok macie do tego prawo. martwilem sie jedynie o to, ze rano bedzie ja bolal tylek ale nic takiego nie mialo miejsca. z niecierpliwoscia wiec czekam na kolejny babski wieczor ❤️ oj bedzie sie dzialo :classic_cool:

Gość gość
pewnie kazdy tzw "babski wieczor" konczy sie dla niej analem i nawet nie zauwazyla roznicy :D

Gość mirindaaaa29
hahah ale się uśmiałam! powiedz mi chłopie, dlaczego musisz czekać na moment , żeby żona była zalana do nieprzytomności, żeby móc z nią uprawiać seks? i dlaczego ona ci "w nagrodę obiecuje seksik" ? musisz sobie na takie rzeczy zasłużyć? NIe rozumiem tego, bo dla mnie seks z moim facetem jest tak z******ty, że często sama go inicjuję,seks analny też sama zaproponowałam

Gość gość
z zona kochamy sie 3-4 na tydzien wiec na braki nie narzekam :) a to co bylo wczoraj to taki maly ekstra cukiereczek. gdyby nie byla pijana to mysle, ze jej byloby tak samo wspaniale jak mi - nie mowiac o analu na co zonka sie nie zgadza :classic_cool:

Gość też żona
no gdybym to ja się dowiedziała, ze mój maż tak postąpił to... jaja ma urwane... na bank.

Gość gość
Autorze kręci cię nekrofilia? Bo bzykać żonę zalaną w trupa to tak jakbyś zwłoki posuwał... Żałosne.

Gość gość
a co jest zlego w posuwaniu trupa. jest tylko troche chlodniej wewnatrz i zwieracze luzniejsze

Gość gość
A później się obudziłeś z własnym siusiakiem w dłoni;)

Gość gość
Moja zona niestety nie pije :( Zazdroszczę ci autorze...

Gość gość
4 razy w tygodniu. ..to naprawdę masz braki:/

Gość gość
Szmata sobie zasłuzyła, anal musi być karą dla partnerki za puszczanie się

Gość gość
A ja dodam, że wcześniej na tym babskim wieczorku posuwało ją 3 obleśnych striptizerów w 2 dziurki i się tam spuścili. Ona nic nie pamięta, bo miała urwany film.

Gość gość
Ja tez tak mojej zrobilem, na kolacje pastylka do herbatki i robiłem całą noc co chciałem od tyłu

Gość gość
Hej to ja autor. Jakies pol godziny temu otrzymalem swoja nagrode od zonki :) dzieciaki juz spia a zona tez przymulona po wczorajszym wiec byl to szybki numerek i kochana moja poszla spac bo jutro rano musi do pracy. Ah, co za weekend: w piatek raz, w sobote dwa jak juz wiecie, a dzis po raz kolejny :D

Gość gość
Wniosek? Panowie, zencie sie z alkoholiczkami, a bedziecie mogli seksic sie do woli:D:-]

Gość Marek M
Ja także marze o takim numerku z moja żona, jednak moja nie pije alkoholu :(

Gość Marek M
Czy jest wiec jakaś alternatywa coś jej dosypać czy jak?

Gość gość
gdzie można kupić taka pigułkę? czy ma ktoś jakieś sprawdzone źródło?

Gość gość
Kiedyś miałem podobna sytuacje - przeleciałem moja kompletnie pijana dziewczynę w pokoju w internacie. Sam miałem lekko wypite i skończyłem w niej. Dopiero później do mnie dotarło, ze mogla by przecież zajść w ciąże ale wszystko dobrze się skończyło :D

Gość Pomorskie84
Dziewczyna moja kiedyś także sobie dość mocno wypiła. Byla okazja wiec korzystałem :classic_cool: Spuściłem się w jej cipce i założyłem stringi nie wycierając jej muszelki :D

Gość Ona lubi
mmm robi mi się mokro w majteczkach jak to czytam :)

Gość gość
Też kiedyś próbowałem bzyknąć pijaną żonke w dupcie ale niestety jej o***t sie nie poddał i g... z tego wyszło...