Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakoupokocholiczka

w marcu wydałam już 200 zł na zakupy ciuchowe :(

Polecane posty

Gość zakoupokocholiczka

ciepła bluza - 30 zł 20 - leginsy 12 - bluzka 15 - spodnio leginsy 20- dżinsy 15 - koszulka 10 zł - koszulka

Gość gość
gdzie ty kupujesz? nawet w lumpexie jest drożej :O

Gość hoolikow
wychodzi po 17, 43 zł za rzecz i myślisz , że to drogo ? ja za jedne majtki płacę 49, stanik 129 , skarpety 20 zł... to dopiero a za bluzkę nigdy nie wydałam mniej niż 40 euro 😴

Gość gość
dziadówa jakaś jesteś a nie zakupoholiczka . ja wczoraj wydałam 1000 zł na wiosenne obuwie. a jeszcze z 2000 na sukienki , kurtkę i żakiety trzeba wydać nie licząc drobiazgów, kapelusik, apaszka, pasek modny czy koszulę , bluzkę

Gość zakoupocholiczka
skupuje ciuchy od znajomych chłopaków robiących skok na kontenery Caritasu

Gość zakoupokocholiczka
no właśnie wiem, że w lumpeksie drożej i dziwi mnie po co ludzie tam kupują nie dość , że brudne i używane śmierdzące to jeszcze drożyzna, ja kupuję w outletach znanych sieciówek, a także noł nejmy u Azjatów i Włochów , wszystko nowe z metkami, dobre materiały, bawełna najczęściej

Gość gość
z tego nie wychodzi 200zł

Gość gość
o chryste...ja nawet nie próbuję liczyć...ale jeszcze tylko 2 rzeczy potrzebuję i już przestaję, bo w końcu urlop spędzę w mieście

Gość gość
no dobra na szczęście nie 200 a 122 zł :) ale to i tak za dużo jak na bezrobotną

Gość gość
ja w tym miesiacu wydalam juz prawie trxy tysie, tylko niestety na nic konkretnego

Gość gość
To ja wydałam na ciuchy w tym miesiącu 127 zł i nie czuję się zakupoholiczką, bo kupuję rzeczy potrzebne a nie dla kaprysu.

Gość gość
ja w tym miesiacu juz ze 3000 wydalam na wiosenne zakupy a i tak jeszcze zakiet, sukienki, buty i torebki sa potrzebne, plus fryzjer, kosmetyczka. do roboty sie wez i nie bedziesz marudzic na forum

Gość gość
A ja to k***a wydałem 40000 by odkupić samochód od firmy w której pracuje Sprzedam za 50. I kto jest debeściak?:classic_cool:

Gość gość
a ja 8 zł na złotówkach w lumpeksie. Może jeszcze jutro skoczę...

To nie są wysokie ceny.. Idź sobie zobacz ceny w H&M, Housie czy w Bershce.. Tam bluzka na PROMOCJI kosztuje około 30-40zł.. Zależy jaką wcześniej miała cenę..

Gość gość
Zakupoholiczki to nie tylko te które wydają dużo za 1 ciuch, ale też klientki ciucholandów. Moja ciocia prowadzi ciucholand i przychodzi tam prawie codziennie taka babka i kupuje, zamawia, a jak jakaś promocja to stoi półtorej godziny przed otwarciem byle pierwsza znaleźć się w środku.

Gość gość
Ja tysiąc zlotych 7par spodni 2kurtki 5bluz3sukienki 12bluzek i bielizna itd. Średnio za sztukę11 zlotych płaćilam.

Gość gość
nie martw się, ja ostatnio wydałam 100 euro na jedne jeansy eeh ;

Gość bacha83w
do roboty sie wez i nie bedziesz marudzic na forum -- widać, że chyba nigdy nie szukałaś pracy skoro myślisz to takie hop siup znaleźć pracę w PL :)

Gość gość
właśnie , 13.30 ma rację, zakupoholizm nie jest mierzony w tym ile wydałaś, a ile nakupowałaś, co było potrzebne a co nie 13. 20 a co kupiłaś jeśli można spytać?

Gość ewunia878
ja też się boję, że się staję zakupoholiczką, haha ;d chodzę do outlet center u siebie w mieście (jestem z białegostoku) i wydaję tam zdecydowanie za dużo............ ale co poradzić, mają takie fajne promocje, haha, nie mogę sie powstrzymać ;d