Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz25

Padaczka a związek ze zdrową dziewczyną

Polecane posty

Witam was Panie na forum mam na imię Mateusz, mam 25 lat. Od pewnego czasu zastanawiam się dlaczego ładne i zdrowe dziewczyny mnie odrzucają. Pomimo że jestem w miarę zdrowy, ale się leczę. Padaczkę mam od 4 roku życia. Bardzo jestem uczuciowy,dobry i miły, zależy mi na normalnym związku z ładną kobietą. Co mam zrobić żebym mógł być szczęśliwy z kobietą która mi się podoba i co zrobić żeby mnie chciała.Proszę o pomoc i porady Z góry bardzo serdecznie dziękuje.

Gość gość
Czekaj. Moi wujkowie taki zwiazek od 10 lat tworzą :) ona pielęgniarka, on chory jak ty.

Gość gość
. Co mam zrobić żebym mógł być szczęśliwy z kobietą która mi się podoba'' na tyle często nie mogą sobie nawet pozwolić supersamce -przystojni,bogaci,dominujący w stadzie,a ty pędraku chcesz takich cudów pomimo defektu w postaci choroby zobacz ilu tu prawikow , nie maja szans na żadna dziewczyna obuć się kurde dzieciaku-o czym ty marzysz !!!!!!!!!!!!!

Gość Mateusz25
Tylko że ja mam 25 lat. Nawet skromne dziewczyny które są też ładne to po jakimś czasie też potrzebują chłopaka z pieniędzmi. Chory jestem tylko trochę. Więc tego aż tak po mnie nie widać. To co sądzicie Panie poczekać na swoją miłość czy jej szukać?

Gość gość
lepiej isc do zakonu i tak zadna cie nie zechce,ja jestem ladna i zdrowa i w zyciu nie bylabym z odpadem

Gość Nokian
Mam 35lat,177 cm wzrostu,bez nałogów,niekarany,pracuję a do szczęścia potrzebuję dziewczyny która na słowo padaczka reaguje normalnie.Konkretnie szukam dziewczyny(28-35l)z woj.mazowieckie,łódzkie,poważnie myślącej o życiu,wiedzącej czym jest szacunek człowieka,uczciwość,szczerość,umiejącej docenić wnętrze innego człowieka i szanującej ludzi niepełnosprawnych.Jeśli przeczyta ten post dziewczyna wiedząca jakie jest życie z epilepsją i chcąca poznać faceta z epi-znajdziesz mnie na portalu Randki24,log:Nokian34

Gość gość
spoko , znajdziesz ;)

Gość Nokian
Spoko znajdziesz? Minęły 2 m-ce i żadnej chętnej spotkania.Dopóki ukrywałem epi w sobie byłem bardzo ceniony przez płeć piękną ale po słowie ,,padaczka"minęło wszystko.Rozumiem że wolicie ukrywać to w sobie ale czy ktoś taki jak ja jest już skazany na samotność?Jeśli chciałabyś poznać faceta z lekką epi(petit mal)-odpisz.

Gość gość
''z ladna kobieta'' no tak bo to jest najwazniejsze. Masz odpowiedz, szukasz ladnej a nie na tym swiat polega. Poszukaj takiej ktora zaakceptuje Cie i pokocha.

Gość gość
Dlaczego niby ładna i zdrowa miałaby się zainteresować facetem z padaczką? Ładna nie każdego zdrowego będzie chciała a co dopiero chorego...

Gość Nokian
Nie potrzebuję pięknej misski,sam nie jestem jakimś modelem.Najważniejszy jest charakter i wnętrzne cechy człowieka.Niestety z dnia na dzień coraz bardziej tracę nadzieję że w tym kraju mam jeszcze szanse poznać taką,której mógłbym zaufać,bo najważniejsze jest wzajemne zaufanie i wzajemne zrozumienie dwójki.

Gość gość
"Masz odpowiedz, szukasz ladnej a nie na tym swiat polega" Nie na tym świat polega? Dziwne ,bo kobiety szukają przystojnych i sypiących kasą

Gość dziewczyna84
Jestem kobietą i mam padaczkę. Od zeszłego roku jestem szczęśliwą mężatką. Mój mąż wiedział że mam padaczkę praktycznie od początku naszej znajomości. Poznaliśmy się na czacie wiele lat temu. Po czym na gg zanim go zobaczyłam na żywo napisałam mu że mam padaczkę. Szczerze mówiąc liczyłam, że da sobie spokój po tej wiadomości. Pomimo to spotkał się ze mną. Chciał żebym była jego dziewczyną a następnie narzeczoną. Obecnie nadal jesteśmy razem. Nigdy nie żałował że jest ze mną. Nigdy też nie przeszkadzała mu moja choroba. Wiem że cierpi kiedy choroba daje o sobie znać, ale nie jest to dla niego powód do rozstania. Ciężko jest spotkać pokrewną duszę... ale każdemu może się to udać... życzę wam tego z całego serca...

Moim zdaniem nawet jesli jesteś chory-to jeżeli ktoś pokocha Ciebie to pokocha również Ciebie całego ze wszystkimi chorobami,wadami czy zaletami. Taki związek ma szansę.

Gość Ola

Moj partner choruje na padaczke. Jak tylko go poznalam to dowiedzialam sie o jego chorobie. Nie przeszkadza mi to. Oczywiscie zdaza sie ze ma w nocy atak ale wiem jak mu pomoc. Kocham go i jego choroba nie stanowi zadnej przeszkody. Jestem z nim w ciazy. Ludzie boja sie tej choroby bo w kazdej chwili moze byc atak. Jak poznasz odpowiednia partnerke to nie bedzie jej przeszkadzala choroba.