Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ważę 51 kg i mam celulit! okropność

Polecane posty

Gość gość

mam niedowagę i cellulit co za okropność co mam robić? ćwiczę przysiady, piję dużo wody, jem warzywa i owoce a tu cellulit jakbym wazyla 80 kg albo więcej ;(

Gość prawictwo pospolite 137
100 razy bardziej wolę dziewczynę która ma 51 kg i cellulit niż taką , która ma 80 kg i nie ma celulitu

Gość gość
serio ? nie zrażałoby Cię to do kobiety? ja przez ten cellulit nie chodzę na basen, na plazę, a na plaży tylko w pareo, musze ukrywać tyłek, a jestem taka młoda, inne laski mają super tyłki jak one to robią?

no jasne , że by mi to nie przeszkadzało .. Nie jestem durniem Otyłosc to zapuszczenie się i wynika z zaniedbania , a na celulit nie ma sie wpływu z otyłoscią można walczyć , a z celulitem nie .. A jak dziewczyna nie walczy tylko ma to w czterech literach to ja tez mam ją w 4 literach , bo laska powinna być szczupła

Gość gość
Dziwne, zeby w 21 wieku nie wiedziec, ze cellulit nie jest przypadloscia wylacznie kobiet z nadwaga.

Gość gość
uff to dobrze ;) słyszałam , że faceci nawet nie wiedzą co to cellulit, ale jakby zobaczyli mój tyłek a tyłek jakieś dziuni jędrny to by było jasne kktóry tyłek jest wadliwy :(

mi się celulit w pewnym stopniu wydaje naturalny dlatego mi nie przeszkadza . Gorzej gdyby to facet miał celullit , to byłby większy problem , ale jak dziewczyna ma to co innego

bo u dziewczyn celulit w dużym stopniu jest naturalny , a jak coś wynika z natury to raczej mi nie przeszkadza. U faceta celulit nie jest naturalny i to byłaby na pewno większy powód do niepokoju

słyszałam , że faceci nawet nie wiedzą co to cellulit, ale jakby zobaczyli mój tyłek a tyłek jakieś dziuni jędrny to by było jasne kktóry tyłek jest wadliwy smutas.gif to ze masz celulit nie zwalnia cię z pokazywania tyłka . Facet ma prawo cieszyć sie twoimi wdziękami, nie pozbawiaj go tego

Masz po prostu celulit wodny musisz ograniczyć spożycie wody do takiej jak pije każdy człowiek z tego idzie szybko wyjść. Nie ma co panikować na pewno jesteś zgrabna dziewczyna a celulit to nie koniec świata. Oprócz przysiadów może pora też zacząć jakieś małe bieganko?. Spożywaj wodę tak, żeby tylko się nie odwodnić a będzie naprawdę ok!

Gość gość
Biegaj regarnie. Po pol roku bedzie mniejszy

Gość gość
nie mogę biegać, mam nadciśnienie tętnicze, ta pupa na obrazku jest super, ale jest daleko, u mnie ten cellulit widać z bliska, mam wrażenie , że jak opalam pupę to lepiej wygląda niż blada, to mam mniej wody pić? a lepiej gazowaną czy nie?