Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym i jak uprac czarny material w wozku zeby nie bylo zacieków

Polecane posty

Gość gość

Witam nasza spacerowka kwalifikuje sie już do wyczyszczenia(ciastka czekolada itp:/)problem w tym ze jest czarno szara i boje sie ze będą zacieki a do jutra musi wyschnąć bo synek jedzie do zlobka czym najlepiej uprać?a może tylko przetrzeć?

Gość gość
Spróbuj samą wodą zetrzeć ślady, a jak będziesz miała więcej czasu upierz w płynie do prania (najlepiej do ciemnych ubrań) - nie powinno być zacieków. Ewentualnie ustaw na super płukanie (jeśli masz opcję) albo wypłukuj ponownie.

Gość gość
Właśnie gdybym wsadzila do pralki to bez problemu ale wolałabym ręcznie bo ostatnio w ten sposób zniszczylam wózek budka mi pekla i sie zapadła plus materiał o cos zahaczyl i po wózku.ten ma 3tyg kupiłam nowy w sklepie i szkoda by bylo 500zl jakbym znów zniszczyla.pralam w programie delikatnemoze to wina kiepskiego wykonania wózka ale wole nie ryzykować.ostatnio w tym nowym czyscilam budkę i mi oblazla i tez za bardzo nie wiem jak sie tego pozbyć

Gość gość
3 tygodnie wózek i taki brudny?

Gość gość
Płyn do czarnego, gąbka, wiaderko i szorowanie.

Gość gość
ciastka czekolada itp:/ x takiemu małemu dziecku? zgroza

Gość gość
To co ty robisz kobieto z tym wózkiem, ze po 3 tygodniach od zakupu już się nadaje do czyszczenia i budke masz brudna? Ja miałam półtora roku spacerowke dla dziecka i czyscilam ja raz po roku używania, bo nie zauwazylam, ze dziecko upuscilo ciastko i była malutka plamka. A tak wózek był czysty. Nawet sprsprzedalam go (wymienilam koła, bo wiadomo, że się zużyty) i kobieta, która go kupiła była w szoku w jakim stanie jest.

Gość gość
Aha i wózek był czerwono szary.

Gość gość
Takie male dziecko i juz czekolada X A skąd wiesz w jakim wieku jest moje dziecko?jasnowidzem jesteś? X Po pierwsze wozek nie jest zasyfiony nie wiadomo jak tylko w środku w Miejscach w tym wewnątrz budki ubrudzony czekoladą i ciastkiem.a jestem taka ze mi to przeszkadza po drugie dziecko ma 2,5roku.wiec chyba może dostac ciastko i czekoladę?

Gość gość
*w 3miejscach